Oferim toata gama de echipamente si utilaje Herder

Oferim toata gama de echipamente si utilaje Herder

La finalul lui 2019 am devenit distribuitorul oficial in Romania pentru toate produsele companiei olandeze. 

Herder B.V. dezvolta si construieste de peste 70 de ani, echipamente compacte, ergonomice si versatile destinate intretinerii santurilor, digurilor, vegetatiei/copacilor si terasamentelor. Echipamentele sunt fabricate in Olanda, cu cele mai de calitate materiale, obtinandu-se astfel cele mai bune rezultate si o durata de viata foarte lunga.

Produsele lor sunt privite ca un fel de standard in segment, iar rigurozitatea cu care firma abordeaza fiecare etapa – de la proeictare si fabricare pana la suport si garantie – plaseaza brandul printre favoritele profesionistilor din domeniu in Europa si nu numai. Herder asigura garantia lucrului executat exemplar pana si in conditii extreme sau in locatii greu accesibile, fie ca este vorba de mentenanta malurilor, digurilor si spatiilor verzi, fie de intretinerea necesara pe marginea drumurilor, acostamentelor si/sau terasamentelor.
Ozon Company extinde in Romania aria de acoperire Herder. Suntem convinsi ca varietatea si calitatea acestor echipamente profesionale va imprima business-ului dvs. o viteza mare de lucru si o eficienta economica greu de egalat.

Principalele categorii de echipamente produse de Herder B.V. sunt:

• Brate articulate multifunctionale;
• Atasamente pentru mentenanta drumurilor, mentenanta santurilor si mentenanta vegetatiei;
• Utilaje autopropulsate versatile;

 

Tags: