Herder face cupa cositoare și mai adaptabilă printr-un basculator rotativ

Ozon Company • Herder • basculator rotativ • cupă cositoare basculantă rotativă •

Herder face cupa cositoare și mai adaptabilă printr-un basculator rotativ

Acest basculator rotativ a fost dezvoltat de Herder special pentru descărcarea unei cupei cositoare pe direcția de mers, între roțile/șenilele excavatorului. Descărcarea se poate face fie în fața, fie în spatele excavatorului.

 

Sunt destule cazuri în care spațiul de pe marginea canalelor, șanțurilor, bazinelor, lacurilor etc. este limitat de existența unui alt mal înclinat, de amenajări de agrement, de culturi agricole/vegețație sau de prezența unui alt canal/șanț/bazin/lac. Acest lucru face dificilă descărcarea materialului vegetal cosit pe mal, fie pentru că poate cădea înapoi în apă, fie pentru că va fi greu de ridicat într-o operațiune ulterioară.

Profesioniștii care curăță în mod regulat vegetația din astfel de locuri au menționat această problemă, iar specialiștii de la Herder au venit cu o soluție foarte practică: un mecanism basculator rotativ care permite descărcarea materialului cosit longitudinal, pe direcția de mers. Operațiunea este posibilă chiar și cu cupele de mari dimensiuni, materialul vegetal fiind depus în linie, în fața sau în spatele excavatorului sau tractorului cu braț articulat. Amplasat la o distanță rezonabilă de malul înclinat, materialul vegetal cosit nu va cădea înapoi în apă și va putea fi ridicat și încărcat cu ușurină mai târziu.

Aceast basculator rotativ se produce în două versiuni, prima dedicată excavatoarelor de mai puțin de 12 tone, iar a doua dedicată excavatoarelor de 12 tone și peste 12 tone. În ambele cazuri, basculatorul rotativ va crește raza de acțiune a brațului cu 80 cm., dar Herder oferă posibilitatea de a construi și mecanisme personalizate conform nevoilor, inclusiv cu o extensie suplimentară care să sporească și mai mult raza de lucru.

La basculatorul rotativ se pot cupla toate cupele cositoare Herder, dar și cupe cositoare de la alți producători.

Herder produce cupe cositoare cu dimensiuni cuprinse între 2 metri și 5,5 metri, cele mari – optime pentru lucrări rapide și eficiente de-a lungul malurilor mai drepte, cele mici – ușor de transportat și practice pentru maluri naturale, cu margini complexe și vegetație variată. Informații suplimentare despre cupele cositoare Herder poți găsi și aici.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

 

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.