La cererea clienților… haine și accesorii Conver, Herder și Votex

Ozon Company • Conver • Herder • Votex • haine si accesorii

La cererea clienților… haine și accesorii Conver, Herder și Votex

Clienții au cerut confecții și accesorii branduite, iar cei de la Conver, Herder și Votex n-aveau cum să nu răspundă unei asemenea solicitări flatante.

De-a lungul anilor au venit numeroase solicitări din partea clienților dornici de accesorii și confecții branduite, solicitări extrem de măgulitoare pentru cei care lucrează cu dedicație la dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a utilajelor. Mândria celor care le produc este astfel dublată de mândria celor care le folosesc zi de zi, an după an.
Și iată că a fost introdusă o gamă de produse care include tricouri simple și tip „Polo”, hanorace cu și fără fermoar, geci, șepci, fesuri și alte accesorii. Sunt realizate din materiale de calitate, făcute cu simțul răspunderii, asemenea utilajelor care poartă logourile respective. Sunt disponibile produse aferente fiecărui brand – similare ca design, diferite ca logo.
Te rugăm să ne contactezi dacă ești interesat.

Cei trei venerabili producători olandezi – Conver, Herder, Votex – fac parte din Alamo Group, lider global în proiectarea și fabricarea de echipamente agricole și echipamente de întreținere a infrastructurii, urban și extraurban, pe apă și pe uscat.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Conver. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/conver/

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/votex/

 

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.