Desigur, poți personaliza utilajele Conver cu accesorii și culori speciale.

Desigur, poți personaliza utilajele Conver cu accesorii și culori speciale.

În ultimii ani, tot mai mulți clienți au personalizat utilajele Conver în culorile oficiale ale companiilor. Bineînțeles, dincolo de opțiunile estetice, au avut mereu prioritate elementele utile, precum accesorii de lucru sau cabine care protejează operatorul.

Conver vopsește majoritatea utilajelor sale în binecunoscutul portocaliu – o culoare care a ajuns să se identifice cu calitatea, după atâția ani în topul celor mai eficiente utilaje pentru lucrări de întreținere acvatică. Totuși, în special în ultimii ani, mulți clienți optează pentru personalizarea utilajelor Conver în culorile companiei sau în culorile preferate.

S-au livrat echipamente în toate culorile, uni sau combinații de mai multe nuanțe, de la alb, gri și negru, la diverse nuanțe de verde, grena sau albastru. Practic doar imaginația clientului (sau standardele identității de companie) limitează gama de culori în care pot fi vopsite utilajele Conver.

Desigur, prioritare au fost mereu elementele utile, precum accesoriile și atașamentele de lucru cu care diverșii clienți își optimizează lucrările specifice. Dar nu trebuie uitate nici accesoriile care oferă confort suplimentar sau protecție operatorului, precum cabinele.
Pentru exemplificare, atașăm câteva imagini cu diverse utilaje (bărci cositoare, împingătoare de aluviuni, amfibii multifuncționale etc.). Sunt vopsite în variate culori și echipate, în unele cazuri, cu cabine de protecție din materiale solide sau moi, opțiuni disponibile pentru variatele bărci și utilaje produse de Conver în Țările de Jos / Netherlands (Olanda).

Imagini: CONVER, facebook.com/ConverMachine

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Conver. Pentru a vedea gama de produse Conver, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/conver/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.