Herder CR10 radiocomandat – un instrument fenomenal (video)

Herder CR10 radiocomandat – un instrument fenomenal (video)

Herder CR10 este un puternic vehicul radiocomandat, purtător de scule variate, excelent pentru managementul vegetației acolo unde alte tipuri de utilaje nu pot ajunge.

Este conceput pentru lucrul în toate tipurile de medii. Designul compact combinat cu un centru de greutate scăzut face ca această mașinărie să fie ideală pentru lucrul în zone greu accesibile: teren accidentat, teren înclinat sau cu vegetație abundentă de arbori și arbuști care limitează manevrabilitatea unui utilaj mai mare.
Herder CR10 este propulsat de un motor diesel cu 3 cilindri, răcit cu apă, de 55 CP. Opțional, se poate alege un motor mai puternic, cu 4 cilindri și 74 CP. Este comercializat și sub marca Conver (tot CR10), cele două companii olandeze făcând parte din același grup.

Atuurile unui vehicul radiocomandat polivalent Herder CR10

• Este ghidat de la distanță, în siguranță pentru lucrător.
• Este compact și foarte manevrabil – practic și pe terenuri normale, și în condiții inaccesibile pentru alte utilaje.
• Operarea sa este intuitivă, precisă.
• Este foarte solid construit, cu un nivel mare de fiabilitate în condiții grele de lucru.
• Poate opera în deplină siguranță pe terenuri înclinate până la 55 de grade.
• Accesează orice fel de teren, în orice anotimp, grație puterii motorului și aderenței șenilelor.
• Poate fi echipat cu mai multe tipuri de scule.

Câteva informații tehnice:
Dimensiuni (L/l/h): 2,16/1,38/1,18 m;
Lățimea cu șenilele etinse: 1,68 m;
Garda la sol: 20 cm;
Masă (fără echipamente atașate): 1300 kg;
Masa maximă a echipamentului atașat: 500 kg;
Viteză maximă: 14,5 km/h;
Rezervor de combustibil: 40 l;
Rezervor hidraulic: 22 l;

Herder CR10 poate fi unul dintre cele mai utile instrumente din arsenalul profesioniștilor care gestionează vegetația în zone cu canale, șanțuri și maluri abrupte, pe marginile drumurilor și autostrăzilor, în parcuri cu amenajări complexe și vegetație abundentă. Totodată este extrem de util celor care gestionează terenuri în zone montane și submontane.

 

Are șenile reglabile, care se depărtează pentru stabilitate maximă sau se apropie pentru acces în spații înguste.

Întreaga caroserie se poate înclina longitudinal, pentru acces și operare în orice condiții.
Poate fi echipat opțional cu un sistem de glisare care permite deplasarea laterală a sculelor folosite pe o distanță de 40 cm.
Ozon Company • Herder CR10 • vehicul radiocomandatOzon Company • Herder CR10 • vehicul radiocomandat

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

 

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.