O barcă Conver C485 începe lucrul pe lacurile din Buzău

Lucrări pentru mentenanța vegetației în Buzău • Utilaj Conver livrat de Ozon Company

O barcă Conver C485 începe lucrul pe lacurile din Buzău

„Până acum nu am reușit în nicio vară să asigurăm luciul de apă fără iarbă. Acum probabil că în două săptămâni vom avea luciul de apă curat.”, a declarat reprezentantul Urbis Serv, Alexandru Dunel.

Conver C485 este o barcă specializată în tăiat și adunat stuf, ierburi și buruieni. E capabilă să curețe și să taie stuful, ierburile, rădăcinile, emerse și submerse de pe malurile lacurilor, lacurilor de acumulare, bălților, iazurilor și canalelor navigabile și de irigații etc., iar din iunie 2018 este operată de Urbis Serv în Buzău.
Primul obiectiv este curățarea lacului din Parcul Tineretului, iar reprezentanții companiei s-au arătat încântați de eficiența și viteza de lucru a utilajului care, operat de un inginer al companiei olandeze Conver, a curățat o suprafață considerabilă în doar câteva zeci de minute, în cadrul unei sesiuni de pregătire a personalului local.

Poți citi mai multe accesând linkul următor: http://www.campusbuzau.ro/in-doua-saptamini-scapam-de-bradis-barca-minune-pusa-in-functiune-azi/
Poți vedea înregistrarea video CAMPUS TV aici.

 


Pentru mai multe informații despre barca de tăiat stuf Conver C485 accesează linkul aici.
Pentru alte utilaje specializate în mentenanța vegetației acvatice, vizitează pagina dedicată aici.