Braț articulat Herder Cavalier, cu cositoare ecologica Ecomower și unitate de extracție – eficient, curat, inteligent

Ozon Company • HERDER • brat articulat pentru tractor, cositoare ecologica, unitate de colectare si aspirare

Braț articulat Herder Cavalier, cu cositoare ecologica Ecomower și unitate de extracție – eficient, curat, inteligent

Sigur că o sarcină poate fi dusă la bun sfârșit în mai multe feluri, dar Herder știe scurtătura către eficient, curat, inteligent – probabil pentru că face asta cu succes de 75 de ani, în Olanda și în alte țări unde ordinea și curățenia nu sunt opționale. Soluția? Un braț articulat cu cositoare ecologică și unitate de extracție integrată.

 

Herder propune mai multe modele de brațe articulate extensibile care se pot monta pe tractoare, cu capacități și lungimi diferite:

  • braț articulat extensibil Herder Musketier (detalii aici);
  • braț articulat extensibil Herder Cavalier (detalii aici);
  • braț articulat extensibil Herder Grandier (detalii aici);

 

În imaginea de mai sus vedem un braț Cavalier instalat pe un tractor CASE IH PUMA 165. Cavalier este un braț articulat conceput pentru operațiuni de intensitate medie, ideal pentru mentenanța drumurilor, acostamentelor și șanțurilor, pe suprafețe plane sau înclinate. Are o anvergură standard de 6,6 metri și este operat electronic, prin intermediul unui joystick, iar poziționarea lui în lateralul tractorului facilitează operarea în siguranță, asigurând operatorului o vizibilitate bună și îmbunătățirea poziției de lucru.

 

Desigur, Herder pune la dispoziție accesorii de extensie și diverse echipamente atașabile. Printre acestea din urmă se numără și probabil cel mai solicitat dintre ele, o cositoare extrem de eficientă – Herder Ecomower. Setările eco au nevoie de mai puțină putere și favorizează un consum mai mic de combustibil în timpul lucrărilor, fără să compromită deloc eficiența de cosire.

Cositoarea ecologică este ideală pentru vegetația neuniformă întâlnită de-a lungul drumurilor, acostamentelor și terasamentelor. Se descurcă cu iarbă, plante și mărăcini, dar și cu vegetație mai înaltă și cu ramuri. Are viteză mare de lucru și folosește pentru tăiere/retezare niște cuțite atârnate liber de un tambur rotor, evacuând resturile în partea din spate. Totodată, dispune de un contracuțit prin intermediul căruia se poate regla înălțimea de tăiere.

La rândul ei, cositoarea ecologică Ecomower e disponibilă în mai multe versiuni, cu lățimi de lucru de 1,3 m / 1,5 m / 1,8 m / 2 m / 2,25 m, și poate fi însoțită opțional de o unitate de extracție – fie o unitate cu bandă transportoare, fie o unitate de colectare cu melc / unitate de aspirare cuplată la tubulatură flexibilă de evacuare. Resturile rezultate din cosire pot fi astfel rapid încărcate direct într-un container sau o remorcă atașată tractorului. Curățenie la locul de muncă! 🙂

Mai multe informații despre cositoarea ecologică Herder Ecomower găsești aici. Pentru informații suplimentare despre o unitate de extracție sau despre orice alte accesorii sau echipamente atașabile unui braț articulat pentru tractor, te rugăm să ne contactezi.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.