Scurt clip cu cositoarea Conver C420 la lucru în România

Scurt clip cu cositoarea Conver C420 la lucru în România

Cea mai accesibilă dintre cositoarele Conver, C420 Ecoline se remarcă prin manevrabilitate și flexibilitate în lucrările care vizează ecologizarea și întreținerea vegetației pe lacuri, lacuri de acumulare, bălți, heleștee, iazuri și canale navigabile și de irigații.

Această cositoare Conver C420 Ecoline este foarte practică în tăierea și adunarea stufului, ierburilor și rădăcinilor acvatice, subacvatice și a celor de pe malurile suprafețelor de apă. O vedeți aici la lucru pe lacul Brădeni, pe raza comunei Brădeni, județul Sibiu.

Mai multe despre Conver C420 Ecoline poți citi aici: https://ozoncompany.ro/utilaje-si-echipamente-intretinere-pe-apa/barca-cositoare-conver-c420-ecoline/

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Conver. Pentru a vedea gama de produse Conver, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/conver/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.