Ce cupă cositoare îți trebuie? Herder are toate măsurile.

Ozon Company • cupa pentru cosit Herder

Ce cupă cositoare îți trebuie? Herder are toate măsurile.

Sigur că până la urmă poți cosi cu orice. Dar cu o cupă cositoare Herder, potrivită mediului în care lucrezi, vei face trabă mai bună, vei termina mai repede și fără bătăi de cap – pentru că e fiabilă și are o durată de folosire extraordinar de lungă.

 

Cupa cositoare Herder este concepută pentru a tunde și pentru a îndepărta iarba și vegetația din șanțuri și de pe malurile canalelor și cursurilor de apă. Este la fel de eficientă și deasupra și dedesubtul apei.
Designul a fost dezvoltat după zeci de ani de experiență în țări în care întreținerea canalelor și cositul în medii umede este o constantă, iar îmbunătățirile succesive au condus deopotrivă la eficiență și fiabilitate. Optimizarea mecanismelor și pieselor mobile, folosirea exclusivă a materialelor de mare calitate are ca rezultat un produs cu o durată de viață foarte lungă și costuri mici de exploatare, indiferent de mediul de lucru.

Întotdeauna alege cupa cositoare Herder potrivită pentru mediul tău de lucru și pentru utilajul pe care-l folosești

Un rezultat bun începe cu alegeri potrivite. Trebuie să alegi cupa potrivită pentru terenul/mediul în care lucrezi preponderent. Dacă lucrările tale presupun operare pe maluri neregulate, cu vegetație arboricolă abundentă și acces mai dificil, trebuie să alegi o cupă cositoare mai mică, mai ușor de manevrat și potrivită unui utilaj de gabarit redus, cu care să ai acces în toate locurile. La polul opus, dacă lucrările tale presupun cosire pe canale rectilinii, cu maluri curate și acces facil, poți folosi o cupă cu lățime foarte mare, astfel încât să acoperi suprafețe mari într-un timp scurt. Herder oferă toate tipurile de cupe, cu greutăți și dimensiuni diferite:

• Cupa de cosit MRL este un model mai ușor. Este ideală pentru brațul articulat Herder Grenadier (sau alte brațe articulate similare montate pe tractoare), dar și pentru excavatoarele de dimensiuni medii.

• Cupa de cosit MRZ este versiunea mai grea a cupei de cosit. Aceasta este potrivită pentru excavatoarele pe roți și pe șenile. Poți opta pentru cupe cu diferite lățimi, de la 2,5 la 5,5. metri. Mai mult decât atât, dacă lucrezi în special în zone cu canale drepte, poți combina două cupe cositoare pentru o lățime totală de până la 8,6 metri.

• Herder propune și două modele „ultra-ușoare” în gama sa, cu lățimi de lucru de 2 și 2,5 metri. Acestea sunt ideale pentru un mini excavator, asigurând o manevrabilitate bună și stabilitate în timpul folosirii.

– MSFT este potrivită pentru miniexcavatoare de până la 5 tone.
– MRLT este potrivită pentru excavatoare midi și tractoare de la 5 la 8 tone.
– MRT este potrivită pentru excavatoare de la 8 la 17 tone.
– MRZZT este o cupă cositoare potrivită pentru excavatoare grele de la 16 tone în sus.

Cupele cositoare Herder sunt folosite pentru cosire submersă și emersă.  Cu ele poți îndepărta ușor materialul vegetal cosit, fie depozitându-l pe mal (eventual pentru încărcare ulterioară), fie încărcându-l direct în camion sau remorcă.

Cupele cositoare Herder au lățimi cuprinse între 200 cm și 550 cm, au înălțimi de la 40 la 57 cm și greutăți totale între 190 kg și 633 kg. Majoritatea pot fi cuplate și câte două pentru dublarea lățimii de lucru.

Mai poți afla informații suplimentare aici: https://ozoncompany.ro/utilaje-intretinere-pe-uscat/cupa-cositoare/
Despre avantajele și opțiunile cupelor pentru cosit propuse de producătorul olandez mai poți citi și în articolul de aici: https://ozoncompany.ro/blog/articole/in-intretinerea-canalelor-de-drenaj-si-irigare-cupa-cositoare-herder-face-diferenta/

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.