De ce am ales Conver?

De ce am ales Conver?

De ani buni reprezentam Conver in Romania. Iata cateva dintre motive:

Conver B.V. reprezinta experienta olandeza in materie de mentenanta prin taierea si indepartarea vegetatiei, operatiuni de dragare si decolmatare si este net superioara oricarei alte tari.
Cum aprox. 33% din intreg teritoriul Olandei se afla sub nivelul marii, orice canal agricol sau navigabil, orice rau, lac sau balta, necuratate la timp pot cauza, in anumite conditii, inundatii catastrofale. Prin urmare, cand vine vorba de mentenanta cursurilor de apa si de navigatie, nici un producator olandez nu-si poate permite sa furnizeze utilaje si ambarcatiuni de o calitate indoielnica
care, sa nu-si indeplineasca cu eficienta misiunea incredintata.

Intr-un astfel de mediu concurential si calitativ, Conver B.V. a functionat si s-a dezvoltat de-a lungul timpului.

Prin centrul propriu de proiectare, design si dezvoltare, prin fabrica proprie (Giessen – Olanda), Conver B.V. produce, sub sigla CONVER, utilaje si echipamente inovatoare, capabile sa faca fata atat nevoilor interne (solicitante) cat si cererilor venite de pe tot mapamondul.
Conver construieste si dezvolta masini pe care te poti baza, scopul lor fiind, intotdeauna, sa produca masini cu care sa putem controla in mod eficient si responsabil natura, atat pe apa, cat si pe uscat.

Avantajele utilajelor si ambarcatiunilor Conver:
• au in spate mai bine de 50 de ani de experienta in cele mai dificile conditii de exploatare;
• sunt inovatoare si eficiente, fiind gandite si testate de profesionisti pentru profesionisti;
• sunt foarte rezistente si fiabile, durata lunga de viata fiind insotita si de costuri reduse de intretinere, gratie conceptiei moderne, calitatii fabricatiei si soliditatii componentelor;
• listele lungi de optiuni permit personalizarea in functie de nevoi specifice;

Avem incredere deplina in barcile si utilajele Conver si nu ezitam nicio secunda sa le recomandam. Iar cei care inteleg importanta unui produs bine proiectat, eficient si fiabil au numai de castigat pe termen lung atunci cand aleg Conver.