Scurt clip cu o amfibie utilitară Conver C585 la lucru în România

Scurt clip cu o amfibie utilitară Conver C585 la lucru în România

Această amfibie utilitară C585 face parte din noua generație de utilaje Conver, dezvoltată pentru întreținerea canalelor, micilor lacuri și iazuri și a altor mici bălți care nu sunt accesibile utilajelor convenționale datorită nivelului apei, ori prea ridicat, ori prea scăzut.

Ambarcațiunea Conver C585 poate efectua o gamă largă de operațiuni, atât în apă sau în zone instabile/inundate, unde apa doar băltește, cât și pe uscat, acolo unde, neexistând drumuri de acces auto, amfibia va fi capabilă să îndeplinească sarcini dificile.

Utilajul amfibiu, cu diversele lui accesorii, este capabil să efectueze mici operațiuni de dragare și decolmatare, de mentenanță a canalelor și lacurilor prin excavare de mâl, nisip, pietriș (inclusiv mici lucrări de taluzare și de consolidare a malurilor și digurilor). În plus, fiind un utilaj multifuncțional, ambarcației i se mai pot adăuga echipamente opționale cu care să taie și să adune vegetația acvatică emersă și submersă, stuful, plaurii de mici dimensiuni, ierburile plutitoare , ierburile și vegetația de pe diguri și maluri, deșeuri și gunoaie.

Vedeți aici ambarcațiunea amfibie Conver C585 în cursul livrării către Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad.

Mai multe despre Conver C585 poți citi aici: https://ozoncompany.ro/utilaje-si-echipamente-intretinere-pe-apa/amfibie-utilitara-conver-c585/

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Conver. Pentru a vedea gama de produse Conver, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/conver/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.

Tags:
, ,