Amfibie Utilitara – Conver C585

Amfibie Utilitara – Conver C585

Amfibia utilitara multifunctionala Conver C585 face parte din cea mai noua generatie in randul amfibiilor marca Conver, fiind totodata inlocuitoarea modelului deja consacrat C580. Este dezvoltata pentru intretinerea canalelor, micilor lacuri si iazuri si a altor mici balti care nu sunt accesibile utilajelor conventionale datorita nivelului apei ori prea ridicat ori prea scazut.

Rol:

– Gandita si dezvoltata pentru intretinerea canalelor, micilor lacuri, balti si iazuri care nu sunt accesibile utilajelor conventionale datorita nivelului apei ori prea ridicat ori prea scazut.

C585 este rezultatul multor ani de practica si experienta pe canalele si lacurile din Olanda.

– Utilajul Amfibiu, cu diversele lui accesorii, este capabil sa efectueze mici operatiuni de dragare si decolmatarea de mentenanta a canalelor si lacurilor prin excavare de mal, nisip, pietris (inclusiv mici operatiuni de taluzare si de consolidare a malurilor si digurilor).

– Fiind un utilaj multifunctional, i se mai pot adauga echipamente optionale care sa taie si sa adune vegetatia acvatica emersa si submersa, stuful, plaurii de mici dimensiuni, ierburile plutitoare , ierburile si vegetatia de pe diguri si maluri, deseuri si gunoaie.

Avantaje:

– Puterea de deplasare este una foarte eficienta, atat pe uscat cat si in apa.

– In comparatie cu o barca cositoare specializata, ce are nevoie de apa ca sa pluteasca, atunci cand efectueaza operatiunile de cosire si adunare a vegetatiei, amfibia utilitara multifunctionala Conver C585, poate efectua o gama mult mai larga de operatiuni, atat in apa sau in zone instabile/inundate, unde apa doar balteste, cat si pe uscat, acolo unde, neexistand drumuri de acces auto, amfibia va fi capabila sa indeplinesca sarcini dificile.

– Presiunea mica exercitata la sol (forta de apasare) este distribuita cu ajutorul senilelor pe o suprafata mai mare, acest detaliu venind in completarea abilitatilor motrice de care se bucura aceasta amfibie utilitara multifunctionala.

– Amfibia foloseste, pe uscat sau in ape putin adanci, puterea de impingere ale senilelor iar, in apa, utilizeaza cu eficienta elicele elicoidale anti infasurare de tip snec.

– Operatorul controleaza electric proportional toate functiile hidraulice ale utilajului (in loc de control servo hidraulic – fara miscari sacadate si smucituri).

– Comenzile controlate electric, folosirea tehnologiilor tip detectare de sarcina, lucrul la presiune mica si compensarea presiunii, transforma Amfibia C585 intr-un utilaj usor si placut de manevrat, eficient si functional pentru o gama larga de operatiuni si lucrari in teren.

– Prin dimensiunile ei compacte si prin sistemul senilat de care se bucura, poate fi usor incarcata / descarcata si transportata pe peridoc/remorca transport de la un punct de lucru la altul, ne mai fiind necesara o macara pentru incarcare/descarcare.

Aplicatii:

– Taierea stratului vegetal acvatic si subacvatic de pe lac, iaz, balta, helesteu, canal navigabil, canal de irigatii, lac de acumulare etc
– Taierea ierburilor si buruienilor de pe diguri si maluri
– Indepartarea resturilor plutitoare de pe suprafele apelor
– Decolmatare, dragare
– Amenajare peisaj
– Intarire maluri si diguri
– Excavare nisip, mil, pietris etc.
– Diverse alte operatiuni in functie de utilajul atasat bratului hidraulic

Caracteristici tehnice:

– La cerere se asigura documentatia completa a Amfibiei utilitare multifunctionale Conver C585

– Producatorul utilajelor Conver poate produce la comanda, dupa specificatiile clientului, aproape orice utilaj din categoria celor ce ajuta la ecologizarea, decolmatarea , dragarea, refacerea, curatarea si intretinerea oricaror suprafete de apa interioare.

Optionale:

La cerere se este disponibila intreaga lista cu optionale disponibile pentru Modelul Amfibiei utilitare multifunctionale Conver C585

Unelte care se pot folosi pe utilaj:

– Lama buldozer
– Cupa dragare
– Picioare de suport
– Decolmatare: Pompa hidraulica de decolmatare absorbant – refulanta
– Furca vegetatie
– Cutit taietor frontal in forma „T”
– Cutit taietor lateral pentru diguri si maluri
– Cutit tarator in forma „V”
Alte echipamente si optionale – Solicitati oferta Tehnico-Financiara detaliata.

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.

Vezi mai multe filme cu C580H (fostul model) în acțiune

Galerie de imagini:
Ozon Company SRL este distribuitorul Utilajelor acvatice Conver in Romania: www.conver.com
Tags:
,