Dacă e nevoie de volum, rezolvă un aspirator tractabil de mare capacitate de la Votex (aspirator remorcă)

Ozon Company • aspirator tractabil Votex

Dacă e nevoie de volum, rezolvă un aspirator tractabil de mare capacitate de la Votex (aspirator remorcă)

CURĂȚENIE cu litere mari. Cam asta înseamnă un aspirator tractabil de mare capacitate de la Votex. Practic vorbim de o remorcă aspirator cu o cuvă amplă, pâlnie lată și tub de aspirare cu diametru mare.

 

Aspiratoarele tractabile de mare capacitate sunt ideale pentru străzi, alei, parcuri și terenuri de golf. De asemenea, ele se folosesc la festivaluri în aer liber sau pe stadioane, în urma concertelor, pentru curățarea gunoaielor. Se atașează unui tractor și se pot folosi cu ușurință chiar și pe alei mai înguste, deoarece ansamblul este mai puțin lat și mai manevrabil decât un utilaj autopurtat de capacitate similară (camion dedicat). Pot fi folosite pentru aspirarea frunzelor (verzi sau uscate), pentru aspirarea ierbii cosite sau chiar pentru gunoaie.

Aspirator tractabil Votex VT850

Oferă aceleași beneficii ca și versiunea mai „agilă” – VT420, dar cu mai multă capacitate. Cuva încorporată (containerul) are o capacitate netă de 8,5 m3, iar pâlnia de aspirare și scarificare inclusă are o lățime de 2 metri lățime (cu 30 cm mai lată decât cea instalată pe modelul VT420). Grație unui sistem de transfer de greutate, pâlnia de aspirare este capabilă să urmărească mai ușor denivelările terenului. Se obține astfel o aspirare mai eficientă și se evită accidentele care ar putea duce la deteriorări.

Pe lângă pâlnia de aspirare dispusă perpendicular pe direcția de mers, se poate folosi opțional și un furtun de aspirare flexibil, cu diametru mare. Există și alte echipamente opționale, printre care și un tub de aspirare flexibil pentru operare manuală.

VT850 are o construcție robustă, simplă și funcțională. Cuva de colectare are o ușă în partea din spate, rabatabilă. Ușa are pereți dubli și este prevăzută cu sistem de deschidere automat. Întreaga cuvă basculează pentru descărcare ușoară. Pompa și carcasa pompei sunt realizate din oțel mangan foarte rezistent la uzură (un oțel cu o concentrație mare de mangan bazat pe o structură cu un conținut ridicat de carbon).

Calitatea utilajelor Votex, produse în Olanda, garantează și pentru aspiratoarele tractabile o durată lungă de viață și folosire cu costuri reduse de întreținere.

Câteva date tehnice:
• Putere minimă PTO: 44 kW / 60 CP;
• Turație cardan PTO: 540 rpm;
• Greutate netă: 2.450 kg;
• Dimensiuni LxWxH: 565 x 195 x 275 cm;
• Capacitate container: 8,5 m3.

 

Aspirator tractabil Votex VT1100

Aspiratorul tractabil VT1100 are caracteristici similare cu modelul VT850, dar un volum și mai mare. Utilajul poate rămâne mai mult timp la lucru în teren, iar numărul descărcărilor scade cu circa 30%. Remorca este un pic mai lungă, însă lățimea rămâne aceeași și manevrabilitatea pe spații înguste rămâne foarte bună pentru un utilaj cu așa mare capacitate.

Câteva date tehnice:
• Putere minimă PTO: 44 kW / 60 CP;
• Turație cardan PTO: 540 rpm;
• Greutate netă: 2.600 kg;
• Dimensiuni LxWxH: 565 x 195 x 325 cm;
• Capacitate container: 11 m3.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre versiunea mai mică – Votex Vt420, găsești informații aici: https://ozoncompany.ro/blog/articole/votex-vt420-o-remorca-cu-aspirare-utila-tot-anul/

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Votex. Pentru a vedea gama de produse Votex, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/votex/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.