Votex VT420, o remorcă cu aspirare utilă tot timpul anului

Votex VT420, o remorcă cu aspirare utilă tot timpul anului

Votex VT420 este o remorcă compactă cu aspirare, echipată cu un container cu basculare înaltă. Are un volum de încărcare de 4,2 metri cubi.

În designul său au fost luate în considerare soluții care să rezolve problemele cu care se confruntă profesioniștii în munca de fiecare zi. Are o masă totală redusă – 1.490 kg – și un centru de greutate aflat la mică înălțime, astfel încât să poată fi manevrată și remorcată cu ușurință pe un teren variat, chiar și cu tractoare compacte, cu puteri începând de la 45 CP.

Turbina oferă multă putere și e pregătită pentru o durată lungă de exploatare, fiind realizată din oțel de calitate. Elementele de cuplare și angrenare sunt incluse și solid construite. Cuva basculează practic, facilitând golirea în containere, iar grilajul de deasupra se deschide automat.

VT420 este livrată standard cu o pâlnie de aspirare cu o lățime de 1,7 metri, dotată cu un sistem de transfer de greutate. Datorită acestui sistem, pâlnia este capabilă să urmărească mai ușor denivelările terenului, evitându-se accidentele care ar putea duce la deteriorări.
Remorca poate fi echipată și cu o serie de echipamente opționale, cum ar fi o țeavă de aspirație manuală, un scarificator și o mașină de tuns iarba. Atât cu scarificatorul, cât și cu motocositoarea, materialul este prelucrat și colectat în aceeași trecere, reducându-se semnificativ timpul de lucru.

Așadar, VT420 este un utilaj multifuncțional, adaptabil și își poate găsi cu ușurință utilitatea pe tot parcursul anului. Poate fi folosit pentru scarificarea peluzelor, pentru aspirarea și transportul frunzelor, pentru cosirea vegetației sau pentru îndepărtarea deșeurilor ușoare. Se poate folosi fie în spații amenajate – terenuri sportive, terenuri de golf, parcuri –, fie pe marginea aleilor sau drumurilor publice.

Votex VT420, în versiunea standard, are dimensiunile de 480x180x230 cm și o masă netă de 1.490 kg.

Echipamentele Votex sunt importate și distribuite în România de către Ozon Company SRL.
Pentru a vedea mai multe echipamente marca Votex, accesează linkul https://ozoncompany.ro/categorie/votex/ și nu ezita să ne contactezi pentru întrebări sau oferte personalizate.