Impingator aluviuni – Conver C81

Impingator aluviuni – Conver C81

Rol:

Conver C81 este un împingător plutitor de aluviuni proiectat în special pentru a curăța căi navigabile și canale mici, înguste și puțin adânci.
– Utilajul este folositor în situații în care nu se poate lucra de pe mal, dar chiar și în situațiile în care se poate lucra de pe mal, folosirea unui împingător pentru decolmatare/dragare crește ritmul de lucru și eficiența.
– Poate fi utilizat și pentru a restaura profilul de fund al bălților și canalelor prin decolmatarea de aluviuni.

Împigătorul pentru aluviuni (barca de împingere) Conver C81 este potrivit pentru nămol organic și mai puțin potrivit pentru nisip.

Avantaje:

C81 are o construcție foarte compactă și se caracterizează printr-o lamă de împingere reglabilă hidraulic și un troliu hidraulic în spate, care sunt alimentate cu ulei de un mic grup de alimentare diesel. Este necesar un troliu extern pentru a muta materialul dragat și nămolul (troliul extern trebuie să fie antrenat de o sursă de alimentare separată).

 

– Utilajul are o carena din otel foarte rezistent si flexibil.
– În față are atașată o lamă împingătoare formata din 3 secțiuni, ajustabilă.
– Lama împingătoare este acționată hidraulic și astfel se poate obține adâncimea de dragare și lățimea frontului de lucru.
– Aluviunile mutate cu ajutorul împingătorului pot fi extrase cu un excavator sau cu ajutorul unei pompe de dragare.
– C81 este adecvat pentru ape cu fundul mâlos.
– Toate elementele de control sunt ușor de operat și ajustabile, ce permite operatorului sa lucreze perioade de timp mai lungi într-o postură confortabilă.
– Conver poate produce fiecare tip de utilaj cu caracteristici personalizate și accesorii opționale – vă rugăm să solicitați detalii.
– Fabricat în Regatul Țărilor de Jos (Olanda).

Aplicatii:

Conver C81 este gândit în principal pentru împingerea aluviunilor – nămol organic, frunze etc. – pe bălți puțin adânci și mai ales canale înguste și foarte înguste, puțin adânci.

Caracteristici tehnice:

Pregătit pentru transport are dimensiunile de 2,90 x 1,00 x 0,90 m, iar coca este de 1,75 x 1,00 x 0,90 m. Poate împinge pe o lățime cuprinsă între 0,8 și 2,75 m (prin extinderea lamei), iar adâncimea de lucru este de maxim 0,70 m. C81 cântărește circa 700 kg.

La cerere se asigură documentația completă pentru Conver C81.

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.
Galerie de imagini:
Ozon Company SRL este distribuitorul Utilajelor acvatice Conver in Romania: www.conver.com