Combina Acvatica – Conver MC101  

Combina acvatica • Conver MC101

Combina Acvatica – Conver MC101  

Rol:

Conver MC101 este cea mai noua si cea mai mica din Seria Conver MC de Combine Acvatice fabricate de catre producatorul olandez CONVER.

– Utilaj plutitor autopropulsat conceput pentru cosirea si colectarea vegetatiei submerse si emerse, a plaurilor de mici dimensiuni, a deseurilor plutitoare de tot felul, ce se gasesc in ape adapostite, balti, canale si mici lacuri.

Avantaje:

Vegetatia poate fi taiata si colectata de la o adancime suficient de mare, astfel incat, o data taiata, ea nu va mai beneficia pentru o crestere rapida, de lumina suficienta, necesara unei fotosinteze corecte. Adancimea de taiere poate varia si in functie de gradul de incarcare al vasului.
– Vegetatia inradacinata sau plutitoare este taiata de un cutit in forma de U iar iarba rezultata este transportata pe puntea de depozitare.
– Cositorul de buruieni are un design simplu si nu necesita ingineri specializati pentru operare.
– Prin modificarea pozitiei/inclinatiei transportorului frontal de incarcare, combina poate fi usor descarcata pe mal, fie pe o alta ambarcatiune fie intr-un container plutitor sau o barja.
– MC101 este echipat cu o elice anti-buruieni si anti-infasurare ( optional dubla elice), montata la pupa, elice ce-i asigura putere si o mare manevrabilitate pana si-n ape cu adancimi foarte mici.
– Amplasarea postului de comanda, in lateralul benzii transportoare (babord), ofera operatorului o foatre buna vizibilitate la manevrarea mini Combinei Acvatice.
– Toate comenzile si sistemele utilajului sunt operate hidraulic si sunt amplasate ergonomic la dispozitia operatorului.
– Aceste principii simple stau la baza functionarii masinii intr-un mod eficient. Cele mai bune rezultate de colectare vor fi obtinute prin operarea utilajului in conditii de vant si ape calme.

Aplicatii:

Caracteristici tehnice:

La cerere se asigura documentatia completa a Conver MC101.
– Producatorul olandez al utilajelor Conver poate fabrica la comanda, dupa specificatiile clientului, aproape orice utilaj din categoria celor ce ajuta la ecologizarea, decolmatarea , dragarea, refacerea, curatarea si intretinerea oricaror suprafete de apa interioare.

Optionale:

Unelte care se pot folosi pe utilaj:

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.

Vezi mai multe filme

Galerie de imagini:
Ozon Company SRL este distribuitorul Utilajelor acvatice Conver in Romania: www.conver.com
Tags:
,