Hranitor Profi cu pulverizare/suflanta de 1000 W

Hranitor profesional cu pulverizare

Hranitor Profi cu pulverizare/suflanta de 1000 W

Caracteristici:

– Pulverizeaza hrana in bazin pana la distanta de 8 m

– Puterea ventilatorului este de 1000 W / 230 V

– Echipat cu Ceas Programator

– Capacitate mare de stocare si livrabil gata de utilizare

– Disponibil in 5 dimensiuni ale buncarului: 50, 60, 70, 120 si 200 kg

– Suporta peleti intre 2 si 7 mm

Descriere:

Utilizarea hranei de calitate superioara in fermele piscicole  necesita o tehnica de hranire imbunatatita.

Cresterea optima a pestilor si utilizarea optima a hranei sunt posibile numai prin dozarea exacta a hranei, fara pierderi si cu  multe intervale zilnice de hranire. Este dificila atingerea acestor obiective prin hranirea manuala. In plus, hranirea automata reduce semnificativ timpii de lucru si face munca mai usoara!

Prin urmare, va prezentam Hranitoarele Profi Sprayer. Cu acest dispozitiv pulverizarea hranei in bazine se realizeaza fara pierderi. Hrana este introdusa in fluxul de aer al unui pulverizator puternic si este distribuita pe suprafata bazinului pana la o distanta de 8 m.

Suflanta (1.000 Watt) garanteaza o operare fara intretinere si probleme si o distribuire a hranei fara abraziune (spre deosebire de modelele cu disc centrifugal de imprastiere).

Hranitorul Profi cu Suflanta este potrivit pentru hrana de dimensiuni 2 – 7 mm. Sistemul de portionare de la iesirea containerului cu hrana (dezvoltat special pentru acesta) garanteaza o portie consistenta si alimentare fluenta cu hrana.

Colmatarea este teoretic imposibila. La gura de iesire a containerului cu hrana, exista o gradatie. Prin urmare ajustarea dimensiunii peletilor de hrana se realizeaza rapid si usor, chiar si atunci cand containerul este plin.

Containerele de hrana pentru 120 si 200 kg au fost reproiectate. Forma rectangulara faciliteaza umplerea (asistata printr-o furca de ridicare daca e necesar).

Capacul se deschide manual si este sustinut de un amortizor pe gaz. In plus, exista o sita din otel in partea superioara a containerului. Aceasta previne caderea ambalajelor de la hrana in interior. Toate aceste hranitoare sunt prevazute cu o rama din otel care faciliteaza manevrarea acestora in teren.

Noile buncare de 50 Kg si 70 Kg sunt livrate cu capac glisant.

Hranitorul Profi Sprayer este disponibil in mai multe variante de programare. Toate versiunile lucreaza cu voltaj principal de 230 V si necesita o priza normala pentru pulverizator si programator.

Versiunea standard a Hranitorului Profi Sprayer este prevazuta cu un ceas special cu afisaj. Acest ceas este protejat de o caseta robusta atasata de hranitor. Daca se doreste, este posibila controlarea mai multor hranitoare printr-un ceas/sistem centralizat.

Ajutarile se realizeaza usor. Exista de asemenea si un buton de oprire/pornire pentru oprirea completa a pulverizatorului. Prin urmare, este posibila ajustarea cantitatii de hrana si a numarului de hraniri.

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.
Hranitor profesional cu pulverizare
Galerie de imagini:
Ozon Company SRL distribuie în România o gamă variată de aeratoare profesionale.