Hranitor Profi automat de 5 kg pentru puiet

Hranitor profesional automat (5 kg) pentru puiet

Hranitor Profi automat de 5 kg pentru puiet

Caracteristici:

– Acest tip de hranitor reprezinta o buna alternativa la hranitoarele tip banda

– Adecvat pentru hranirea puietului

– Capacitatea de stocare de 5 kg

– Rata de alimentare este de 100 gr/min

– Poate fi dotat cu Ceas Programator

– Disponibil in variante de alimentare de 12 V sau 230 V

– Include inel de prindere din otel inoxidabil

Descriere:

Pana in prezent, hranirea puietului se realiza cu dificultate. Hranitoarele cu pendul sau vibratie nu sunt potrivite, din pricina particulelor de dimensiuni reduse ale hranei pentru puiet, iar hranitoarele tip banda, ofera o solutie aparenta, deoarece, in prezenta umiditatii, hrana se lipeste de suprafata mare a curelei, generand aparitia mucegaiului. Ca urmare, o intretinere laborioasa este necesara. De asemenea, acest hranitor de tip banda, necesita alimentare zilnica.

Acum aceste probleme sunt rezolvate cu Hranitorul Profi Automat Puiet – 5 Kg.

Mecanismul special al hranitorului asigura o alimentare corecta a pestilor, intr-o maniera intacta, fara gunoaie si in cantitatile necesare. Rata de alimentare este de 100 gr/min., in directa concordanta cu calitatea si marimea hranei. Ratia este dispersata prin sistemul degete portionare operate printr-un motor ce functioneaza la 230 V (standard).

De asemenea, pentru bazinele/fermele piscicole ce nu dispun de curent electric, este disponibila si varianta cu motor de 12 V, ce poate fi alimentat de un acumulator auto sau de panou solar fotovoltaic. Consumul hranitorului, atat al motorului cat si al ceasului programator, este aprox. 1 Amper / zi, ceea ce inseamna ca, un acumulator auto, poate sustine alimentarea unui asemenea hranitor si 2-3 luni (depinde de marimea/amperajul lui) pana la reincarcare.

Cantitatea de hrana este aceeasi la fiecare hranire! Acesta inovatie face posibila hranirea controlata si sigura! Hrana aluneca cu usurinta si nu exista spatii in care sa se poata acumula umezeala.

Capacitatea de stocare de 5 Kg a hranitorului, ofera o cantitate de hrana disponibila pentru cateva zile, fara realimentare. Nivelul hranei este vizibil din exterior, datorita materialului semitransparent din care este fabricat buncarul .

Pentru usurinta in manipularea hranei, capacul hranitorului este prins de partea superioara a buncarului hranitorului prin intermediul unei balamale.

Sunt disponibile doua tipuri de prindere/suport pentru hranitor.

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.
Hranitor profesional automat (5 kg) pentru puiet
Galerie de imagini:
Ozon Company SRL distribuie în România o gamă variată de aeratoare profesionale.