Hidrobion Thermoport – 190/290/600/800/1.100 litri

Linn • Toata gama de hidrobioane Thermoport

Hidrobion Thermoport – 190/290/600/800/1.100 litri

Rol:

– Pe timpul transportului, integritatea pestelui viu, va fi suspusa riscului daca vor fi folosite bazine nepotrivite sau de o calitate indoielnica.

Avantaje:

– Containerele sunt construite prin turnare (fara lipituri) din polietilena (PE) utilizata in industria alimentara, ceea ce le confera o foarte buna rezistenta la manipulare si impact.

– Acelasi material asigura o durata de viata lunga la folosirea pentru igenizare, intre doua incarcari, a chimicalelor si dezinfectantilor atat de necesari mentinerii biosecuritatii.

– Materialul este robust si rezistent la socuri mecanice.

– Containerele de mai multe dimensiuni au deschideri largi pentru o incarcari/descarcari usoare, garnitura etansa a capacului este acum parte integranta din container (garniturile de cauciuc pot ingheta), manere scobite in material.

– La interior colturile sunt rotunjite pentru a nu rani pestii iar fundul hidrobionului este proiectat inclinat pentru a reduce agitatia apei (valuri) din timpul transportului.

– Constructia de tip sandwich a hidrobioanelor asigura o remarcabila termoizolare a apei, atat de necesara transportului de salmonide, ciprinide si pesti ornamentali.

– Toate hidrobioanele din aceasta categorie, au scurgere cu dop.

– Evacuarea apei se poate face mai usor daca este  instalata (optional) o valva cu bila, cat si un grilaj de protectie pentru a nu scapa pestii.

– Cele mai mari hidrobioane Thermoport din polietilena (PE), au pe fiecare latura manere scobite pentru o manipulare mai usoara, dispun de scurgerea standard cu dop iar in plus pot fi livrate (optional) cu set cleme de prindere din otel inoxidabil necesare fixarii pe timpul transportului. La cerere (optional), pentru o golire mai rapida a apei, se poate monta o valva cu bila.

– Pentru evacuarea apei cat si pentru descarcarea pestelui, hidrobioanele pot fi dotate (optional), cu o gura de evacuare rectangulara sau rotunda.

– Gura de evacuare rotunda este astupata de un stavilar  in forma de sfera si se deschide foatre simplu si in siguranta, din interiorul hidrobionului.

– Elementele de prindere si fixare ale evacuarilor sunt fabricate din otel inoxidabil iar sfera este fabricata din polietilena (PE).

– Gurile de evacuare sunt construite fara margini taioase care ar putea duce la ranirea pestelui in momentul evacuarii lui.

– Aceasta metoda patentata de evacuare rotunda si astupare cu stavilar in forma de sfera pe timpul transportului, nu necesita vreun mod special de blocare, sfera reusind, cu ajutorul presiunii exercitata de apa din interior, sa blocheze orice fel de curgere.

– De asemenea, este facila o golire partiala a hidrobionului, stavilarul de tip sfera acoperind ermetic gura de evacuare.

Caracteristici tehnice:

La cerere va punem la dispozitie oferta tehnico-financiara completa.

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.
Galerie de imagini:
Ozon Company SRL este distribuitor oficial in România pentru produsele Linn.