Pompa mal cu sistem aspirare

Linn – pompa de mal cu sistem de aspirare

Pompa mal cu sistem aspirare

Rol:

– Pompa mal cu sistem de aspirare de la LINN, curata de mal fundul bazinelor betonate printr-un sistem de captare si aspirare aflat dedesubtul pompei, sub forma unei camere /capac de absorbtie.

Avantaje:

– Se poate folosi in bazine si pe canalele de aductiune, unde malul, namolul, particolele in suspensie, fecalele, resturile provenite de la mancare se depun si se acumuleaza pe fund bazinului.

– Aceste depozite organice se descompun si putrezesc, consumand oxigenul din apa si generand printre altele si hidrogen sulfurat ceea ce duce la inabusirea poftei de mancare a pestilor.

– Pompa cu aspirare poate fi manevrata/tractata pe fundul bazinului chiar si in prezenta pestilor ,  (avand un efect redus de tulburare a apei – turbiditate mica ) economisindu-se timp si bani cu mutarea pestilor si curatarea bazinului.

– Se foloseste in prezenta pestilor numai cand acestia au calibrul de minim 50gr.

– Dupa ce pompa este scufundata amestecul de apa cu noroi si sedimente este absorbit prin partea de jos a capacului de otel inoxidabil si poate fi deversat, prin furtun, intr-un bazin sau rezervor separat de depozitare si separare a malului de apa.

– Sunt integrate pompe submersibile de putere mare si latimile capacului de absorbtie este disponibil in mai multe dimensiuni/latimi.

Caracteristici tehnice:

La cerere va punem la dispozitie oferta tehnico-financiara completa.

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.
Galerie de imagini:
Ozon Company SRL este distribuitor oficial in România pentru produsele Linn.