Vehicul radiocomandat autopropulsat – Conver CR10

Conver CR10 – vehicul multifunctional radiocomandat

Vehicul radiocomandat autopropulsat – Conver CR10

Rol:

– Greenbot CR10 este un vehicul multifunctional produs de Conver, controlat de la distantă prin radiocomanda, special dezvoltat pentru profesionistii ce au in sarcina intretinerea sectorului verde.

– Efectueaza operatiuni de mentenanta a vegetatiei in locuri greu accesibile altor tipuri de utilaje.

– Sa inlocuiasca sarcina grea si periculoasa pe care ar primi-o un lucrator pus sa coseasca, sa taie cu motofierastraul (drujba) si sa adune resturile, dintr-o rapa / panta periculoasa, de pe un dig sau de-a lungul unei cai ferate si/ sau de-a lungul acostamentelor / terasamentelor soselelor.

Avantaje:

– Modelul CR10 poate fi echipat frontal cu diverse atașamente Eco-cositoarea Herder, Eco-cositoare sarcini grele, Distrugator buturugi si radacini (freza forestiera) sau Cositoare silvicultura (Mulcer).

– Datorita puterii hidraulice mari pe care o dezvolta, poate suporta atasamente capabile sa efectueze lucrari dificile de mentenanta.

– Foarte manevrabil datorită designului compact, a centrului de greutate scazut și a șenilelor extensibile hidraulic pe lățime, CR10 cucerește pantele cu înclinatie de până la 55°.

– Inclinare longitudinala actionata hidraulic, pentru pastrarea unui centru de greutate cat mai jos si pentru o mai buna abordare a lucrarilor ce trebuiesc a fi efectuate.

– Utilajul poate opera in zone de teren dificile, greu accesibile unui vehicul condus direct de un lucrator.

– Sistemul radiocomandat permite operatorului utilajului sa supervizeze de la o distanta sigura si confortabila, toate lucrarile pe care intentioneaza sa le efectueze.

– CR10 dispune de un motor Diesel puternic, răcit cu apă si de un cuplu, de asemenea, mare, fapt care-l ajuta sa performeze tot timpul la capacitate maxima.

– Se poate deplasa cu viteza suficient de mare pentru a nu pierde timpul inutil.

– Greutatea mica, dimensiunile complacte si capacitatile de catarare, il transforma intr-un miniutilaj multifunctional ce poate fi incarcat cu usurinta pana si in bena unei autoutilitare.

– Atasamentele se pot schimba facil datorita cuplei rapide si pot fi culisate hidraulic dreapta / stanga pentru o mai buna acoperire a nevoilor din teren.

– Are un proiector frontal si stopuri LED.

Aplicatii:

– Fiind usor de transportat pana la locul dorit, poate efectua operatiuni de cosire, taiere de vegetatie, distrugere a tufisurilor, arbustilor si a butucilor, operatiuni ce pana acum erau posibile numai excavatoarelor cu brat lung.

Caracteristici tehnice:

– La cerere va putem pune la dispozitie oferta tehnico-financiara completa.

Optionale:

– Poate fi ales un motor de putere mai mare, cu 4 cilindri si 74 CP.

Unelte care se pot folosi pe utilaj:

– Eco-cositoarea – Herder (link>aici)

– Eco-cositoare sarcini grele – Herder (link>aici)

– Distrugator buturugi si radacini (freza forestiera) Herder-Fermex (link>aici)

– Cositoare silvicultura (Mulcer) – Herder (link>aici)

>> Clic pe fiecare bara pentru detalii suplimentare.
Galerie de imagini:
Ozon Company SRL este distribuitorul utilajelor Conver in Romania: www.conver.com