Un nou parteneriat completeaza gama de produse oferite cu echipamentele de top marca Votex

Un nou parteneriat completeaza gama de produse oferite cu echipamentele de top marca Votex

Incepand cu 2020, Ozon Company reprezinta in Romania si compania olandeza VOTEX – unul dintre cei mai apreciati producatori de echipamente specializate in mentenanta vegetatiei de pe acostamente si taluzuri, a santurilor si rigolelor, a digurilor si canalelor de pe marginea apelor, a gradinilor si parcurilor sau, in agricultura si horticultura, pentru operatiuni de fertilizare ecologica.

Votex are un istoric indelungat in productia de masinarii specializate, bazele companiei fiind puse in anul 1922 – aproape 100 de ani de expertiza. Ofera un foarte bun raport calitate-pret, un cost scazut de operare pe metrul patrat si un cost scazut al intretinerii si repararii echipamentelor, o durata de viata foarte lunga si, in final, un pret foarte bun la revanzare.
Toate echipamentele si accesoriile Votex sunt construite cu maxima atentie la detalii, din cele mai bune si durabile materiale, cu un design si o accesorizare ce permite o operare usoara si responsabila, in conditii de maxima siguranta.

Echipamentele sunt produse in Olanda, la Enschede, iar solutiile tehnice folosite sunt testate in cele mai grele conditii. Votex aplica o politica de cooperare stransa cu reprezentantele si utilizatorii finali, abordare care a stat dintotdeauna la baza optimizarii continue a echipamentelor si la o competitivitate foarte de ridicata. Totodata, Votex ofera si solutii personalizate, concentrandu-se pe rezolvarea oricarei solicitari venite de la specialistii in mentenanta. O echipa de profesionisti entuziasti care ofera solutii altor specialisti entuziasti.

Tags: