Teren prea dificil pentru cosit? Nu și pentru un vehicul radiocomandat autopropulsat Herder CR10!

Herder CR10 - Herder CR10 – vehicul radiocomandat autopropulsat

Teren prea dificil pentru cosit? Nu și pentru un vehicul radiocomandat autopropulsat Herder CR10!

Herder CR10 este unealta extremă pentru situații extreme: terenuri imposibil de abordat pentru utilajele clasice sau pante cu înclinații de până la 55°.

 

Și profesioniștii vegetației au nevoie de unelte extreme uneori. Iar Herder CR10 – un vehicul radiocomandat autopropulsat – făcut tocmai pentru terenuri dificile, unde un utilaj normal nu poate ajunge, fie din cauza obstacolelor, fie pentru că terenul este mult prea accidentat, fie pentru că înălțimea de operare este foarte mică sau înclinarea este foarte mare.
Este un utilaj polivalent, comandat de la distanță prin radio-comandă. Este compact și are un centru de greutatea foarte aproape de sol, motiv pentru care este deosebit de stabil. În plus, are o tracțiune excelentă și capacitatea de a negocia ușor terenuri extreme grație șenilelor ajustabile independent și întoarcerii pe loc.

În versiunea standard este propulsat de un motor diesel răcit cu apă, cu 3 cilindri (55 CP), însă se poate comanda și cu un motor cu 4 cilindri (74 CP). Și, desigur, e gata pentru o mulțime de sarcini, pentru că în partea din față se pot instala diverse accesorii pentru cosit sau tocat, și chiar o freză/mulcer pentru îndepărtarea buturugilor.

Îl poți vedea pe maluri și acostamente abrupte, pe terenuri stâncoase sau foarte denivelate, în zone cu mulți copaci și spații mici de manevră, la baza podurilor și pasarelelor. Operatorul trebuie să mențină utilajul în raza vizuală pentru a-l manevra eficient, însă este în deplină siguranță.

Herder CR10 – vehicul radiocomandat autopropulsat

Dimensiuni (L/l/h): 2,16/1,38/1,18 m;
Lățimea cu șenilele etinse: 1,68 m;
Garda la sol: 20 cm;
Masă (fără echipamente atașate): 1300 kg;
Masa maximă a echipamentului atașat: 500 kg;
Viteză maximă: 14,5 km/h;
Rezervor de combustibil: 40 l;
Rezervor hidraulic: 22 l;

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Votex, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.