Pentru canale mici, un mini împingător – Conver C81

Pentru canale mici, un mini împingător – Conver C81

Este valabil pentru orice domeniu… Când vorbim de soluții eficiente, imediat după întrebarea „care e problema?” trebuie să te întrebi „care sunt uneltele potrivite?”.

Sigur, problemele ample au nevoie de intervenții pe măsură, iar olandezii de la Conver sunt bine pregătiți cu echipamente de mare capacitate când e nevoie de dragare, excavare, împingere de aluviuni sau transport. Dar uneori problemele nu sunt așa de mari sau, in fine, locul în care intervin are nevoie de soluții pe spații mici.

Intră în scenă împingătorul de aluviuni Conver C81, dezvoltat special pentru a funcționa pe canale foarte înguste și de mică adâncime.
Este un împingător de nămol foarte potrivit pentru curățarea nămolului organic. Este compact și practic, are o lamă reglabilă hidraulic și un troliu hidraulic în partea din spate, acționat de un mic motor pe benzină. Pentru împingerea nămolului este necesară folosirea unui troliu extern, alimentat de la o sursă externă, dar uneori un astfel de utilaj de mică capacitate este exact ce trebuie.
Pregătit pentru transport are dimensiunile de 2,90 x 1,00 x 0,90 m, iar coca este de 1,75 x 1,00 x 0,90 m. Poate împinge pe o lățime cuprinsă între 0,8 și 2,75 m (prin extinderea lamei), iar adâncimea de lucru este de maxim 0,70 m. C81 cântărește circa 700 kg.

Îl poți vedea la treabă într-un clip nou prezentat de Conver.