Nou parteneriat exclusiv cu Volacom, producător de sisteme avansate pentru controlul păsărilor

Parteneriat Ozon Company – Volacom • Controlul pasarilor

Nou parteneriat exclusiv cu Volacom, producător de sisteme avansate pentru controlul păsărilor

Suntem încântați să anunțăm că, începând cu data de 21 februarie 2022, Ozon Company a devenit partener exclusiv al Volacom pentru România. Ozon Company urmează să promoveze, să demonstreze și să comercializeze toate produsele din portofoliul hi-tech al Volacom, produse avansate, foarte eficiente în controlul păsărilor și securitate pentru viața sălbatică la sol.

Volacom este inventator, proiectant și producător mondial de top ce oferă soluții de înaltă tehnologie, atât automatizate cât și manuale, pentru controlul păsărilor și securitate pentru viață sălbatică pe aeroporturi, aerodromuri, parcuri eoliene, parcuri industriale, depozite comerciale, parcuri / hub-uri logistice, depozite ecologice / gropi de gunoi și o serie de alte industrii care se confruntă cu problemele cauzate de prezența păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare.

Principalele sisteme automate de detectare și descurajare a păsărilor BCAS Air / BCAS Wind ale companiei sunt în mod special dedicate aeroporturilor, respectiv parcurilor eoliene. Aceste sisteme ultramoderne reprezintă punctul culminant al dezvoltării inovatoare conduse de știință în rezolvarea unei probleme vechi, prin utilizarea tehnologiei de ultimă oră și a inteligenței artificiale.

Descrierea sistemelor Volacom poate fi accesată deocamdată pe pagina web a producătorului – www.volacom.com, urmând ca detaliile tehnice și caracteristicile să fie actualizate curând și pe www.ozoncompany.ro, dar și pe site-ul nostru dedicat exclusiv controlului păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare: www.sperietori.ro

Ozon Company este activă pe piață din 2007 și oferă o gamă largă de soluții de control al păsărilor, precum și numeroase utilaje și echipamente de înaltă calitate pentru mentenanța vegetației și sectorul agricol.

În ceea ce privește echipamentele destinate controlului păsărilor, am atins o acoperire la nivel național și până în prezent am finalizat proiecte cu peste 15 aeroporturi civile și militare, numeroși fermieri și site-uri industriale și comerciale.
Adăugarea de tehnologii avansate în portofoliul Ozon Company vine să satisfacă o nevoie tot mai mare a clienților locali de soluții noi și moderne pentru managementul faunei sălbatice. Acestea au eliminat deficiențele altor metode învechite și au o eficiență dovedită în îndepărtarea păsărilor, evitând accidente și protejând vieți, protejând afacerile și vietățile deopotrivă.

Vom reveni curând cu informații complete despre noile sisteme disponibile din această primăvară.