Herder One – nivelul următor în versatilitate, eficiență și siguranță

Herder One – nivelul următor în versatilitate, eficiență și siguranță

It’s The ONE! Nu o fi din Matrix și misiunea lui nu are de-a face cu băieții răi care exploatează omenirea, dar e cât se poate de polivalent și știe o mulțime de mișcări impresionante 🙂 Iar dacă ne referim strict la întreținerea vegetației de pe marginea drumurilor, a canalelor sau de oriunde altundeva, niciun super-erou nu ar putea să se pună cu Herder One.

 

Vehicul utilitar de viitor

One a fost dezvoltat avându-se în vedere cele mai stricte norme, este dotat cu un sistem de propulsie high-tech, gândit pentru lucrări de întreținere sustenabile și agricultură durabilă. Mai mult, conceptul pune accent deosebit pe siguranța operatorului și pe eficiența lucrărilor, cabina fiind rotativă independent de direcția de deplasare. Astfel operatorul are poziția perfectă pentru lucru și/sau conducere, iar dispunerea comenzilor și diversele dotări practice permit o exploatare facilă, confortabilă.
Brațul este montat în zona mediană, iar cabina poate pivota 90º și se poate roti la 180º.

Ozon Company - Herder One - intretinere pe marginea drumurilor
Ozon Company - Herder One

Complet și versatil

One este un vehicul versatil echipat cu un braț articulat extensibil. Acesta poate fi combinat cu atașamente specializate pe diverse lucrări, printre ele numărându-se cositoare, mulcere pentru sarcini grele, cositoare pentru parapeți, perii și altele. Un al doilea echipament atașabil poate fi conectat în partea din față a vehiculului, fie pentru lucrări alternative, fie pentru operațiuni efectuate concomitent.
Această versatilitate înseamnă că mașinăria poate fi utilizată pe tot parcursul anului, la fel de ușor pe malul apei, precum și de-a lungul unei autostrăzi, pe un drum secundar sau pe un teren agricol.

Ozon Company - Herder One - intretinere de santuri
Ozon Company - Herder One

Hidraulică de top

Unitatea hidraulică este integrată în vehicul, menținând presiunea perfectă în toate condițiile, iar temperatura e la rândul ei controlată de un sistem de răcire special conceput. Herder a optat pentru cele mai solide soluții tehnice, dezvoltate și testate în condiții dure de exploatare, optimizate continuu în funcție de feedback-ul primit de la clienții privați și de la administrațiile publice.

Viteza de deplasare urcă până la 45 km/h, motorul cu șase cilindri dezvoltă 255 CP, iar tracțiunea și direcția se face folosind toate cele patru roți, echipate cu anvelope 600—70/R30 de 60 cm lățime. One are 4,8 metri lungime și 2,5 metri lățime, însă grație sistemului de direcționare, are un diametru de întoarcere de numai 9 metri.
În funcție de dotări, înălțimea de transport poate fi între 3,65 și 3,95 metri, iar masa sa este de aproximativ 12,5 tone.

 

Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe informații despre Herder One.