Curățenie cu suflantele Votex

Curățenie cu suflantele Votex

A venit primăvara, iar asta presupune și o curățenie generală. Spații verzi, parcuri, drumuri, alei, terenuri și curți… toate se cer primenite, iar printre echipamentele utile numărăm și suflantele.

Frunze uscate și resturi de crengi, iarbă și gazon tuns, gunoaie ușoare – toate pot fi suflate pentru curățarea locului și strategic direcționate și adunate astfel încât să poată fi încărcate și îndepărtate. Votex propune o gamă largă de suflante cu capacități diferite, dar și cu metode de angrenare diferite.

Există suflante atașate unui motor și montate pe un șasiu cu roți, care poate fi împins cu ușurință pe terenuri mici, poteci și alei înguste sau locuri greu accesibile altui tip de echipament. Deși compacte ca dimensiuni, aceste suflante sunt deja de circa 5 ori mai puternice decât suflantele „rucsac” – care se poartă în spate.

De asemenea există suflante cu motor care se pot atașa diverselor vehicule utilitare de talie mică. Sau suflante fără motor, angrenate direct de la un arbore de transmisie de pe un mini-tractor, cositoare sau alt vehicul utilitar, acestea putându-se monta fie în față, fie în spate. Sau suflante angrenate hidraulic, al căror atu formidabil este silențiozitatea.

Compacte, puternice, silențioase – Votex are o suflantă potrivită pentru orice sarcină, iar Ozon Company importă și comercializează exclusiv în România toate produsele mărcii olandeze. Detaliile suflantelor Votex sunt în curs de completare pe site-ul nostru, dar nu ezita să ne contactezi pentru informații.