Cositoare pentru tractoare compacte – Votex RML

Votex RML - cositoare pentru tractoare compacte

Cositoare pentru tractoare compacte – Votex RML

Terenul vizat e prea mic pentru o cositoare de mare capacitate, dar nici atât de mic încât să te descurci cu o cositoare „de grădină”? Votex, specialistul cositorilor, are soluții prin RML – o cositoare pentru tractoare compacte.

 

Votex RML este o cositoare care se poate atașa tractoarelor de mici dimensiuni, compacte. Este accesibilă ca preț și concepută special pentru a avea costuri de întreținere mici, un exemplu fiind modul în care rulmenții axului sunt interiori iar axul este încastrat, pentru o mai bună protecție și o durată de viață crescută. Totodată angrenajul cu capac și dinți spiralați combinați perfect cu axul rotor asigură o funcționare silențioasă și fără vibrații.

Designul simplu permite utilizatorului să o ajusteze astfel încât să poată fi montată în fața sau în spatele tractorului. Un alt atu constă în opțiunea de culisare laterală hidraulică pe o distanță de 60 cm. În plus, spre deosebire de multe cositoare de talie mică, Votex RML e capabilă să toace și cioturi lemnoase de până la 20 mm grosime.

Unde se potrivește Votex RML?

În funcție de necesități, RML poate fi comandată cu lățimi de tăiere diferite: 90, 115, 140, 165 sau 190 cm (cântărind între 305 și 495 kg). Este practică și rezistentă. Rezolvă cositul fără să ocupe mult spațiu și fără să ceară un utilaj uriaș și scump pentru operare. Nu golește conturile. Se cuplează la un minitractor, fie în față, fie în spate. Și poate fi folosită în același timp cu alte utilaje atașabile, precum o suflantă pentru frunze sau o miniremorcă pentru încărcarea resturilor vegetale – soluție optimă pentru lucrări rapide de întreținere.
Aceste atuuri o recomandă la fel de bine pentru grădini mari, domenii private sau pășuni, dar și pentru parcuri publice, alei urbane sau chiar pentru malurile canalelor și acostamentele rutiere de pe raza localităților mai mici.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Votex. Pentru a vedea gama de produse Votex, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/Votex/
Pentru informații suplimentare despre cositoarea RML poți accesa https://ozoncompany.ro/votex/cositoare-in-linie-votex-rml/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.