Ce rază de acțiune are echipamentul pentru întreținerea vegetației?

Brate extensibile si accesorii Herder pentru intretinerea vegetatiei

Ce rază de acțiune are echipamentul pentru întreținerea vegetației?

„Ce rază de lucru are? Cât de departe poți ajunge cu echipamentul pentru întreținerea vegetației?” – întrebări foarte importante pentru cei experimentați în lucrările de întreținere a vegetației pe malurile apelor sau pe marginile drumurilor.

 

Indiferent cât de experimentat este operatorul, cât de performant este utilajul purtător sau cât de eficient este echipamentul atașat, dacă nu ai o rază mare de acțiune, vei ajunge inevitabil în situații de lucru dificile sau imposibile. Este valabil și pe marginile drumurilor și pe malurile apelor, acolo unde conformația terenului, densitatea vegetației lemnoase, marcajele rutiere, decorațiunile stradale sau înclinația terasamentului/malului nu permite accesul utilajului și implică folosirea unui braț cu rază mare de lucru.

Herder oferă o gamă foarte largă de echipamente atașabile pentru controlul vegetației, dar și apreciatele brațe articulate extensibile care se cuplează pe tractoare.

 

HERDER MUSKETIER

Cel mai mic și mai accesibil dintre acestea este Musketier, care este un braț cositor atașabil pe tractoare medii de minimum 4,5 tone și este livrat de obicei cu un accesoriu pentru cosire. Are o anvergură de 540 cm (5,4 metri) în configurația standard – adică fără prelungitoare suplimentare. Tot în configurația standard, Musketier poate ridica până la 600 kg.
Musketier-Y este o versiune specializată pentru instalarea pe un vehicul UNIMOG. Se montează în centru, astfel operatorul putând efectua lucrări pe ambele părți. Raza de acțiune este de 7,1 metri pe partea dreaptă și de 6,85 metri pe partea stângă.

 

HERDER CAVALIER

Modelul superior în gama producătorului olandez este Cavalier. Acesta are o capacitate maximă de ridicare de 600 kg și poate opera în versiune standard la o distanță de 660 cm (6,6 m). Ajunge până la 7,35 metri cu un braț glisant opțional.

 

HERDER GRENADIER

Cel mai solid și mai versatil braț articulat extensibil produs de Herder este Grenadier. Acesta poate fi cuplat cu mai mult de 15 echipamente atașabile pentru întreținerea vegetației, permițând chiar și dotarea cu un ventilator și tub de aspirare pentru extragerea și încărcarea deșeurilor sau a materiei vegetale cosite.
În varianta standard, Grenadier poate ridica până la 840 kg și are o rază de acțiune cu cositoare de până la 640 cm (6,4 m). Este disponibil însă și în versiuni mai lungi – până la 880 cm (8,8 m), iar pentru solicitări speciale Herder poate livra chiar și brațe care au o rază de acțiune de 11 metri.

 

ACCESORIILE PENTRU EXCAVATOARE

Multe dintre echipamentele atașabile produse de Herder pot fi cuplate și la brațele excavatoarelor. Raza de acțiune diferă în funcție de utilaj și de brațul său, însă majoritatea producătorilor au în gamă și brațe „Long Reach” cu anverguri care depășesc 12 metri, dar unele pot ajunge în versiunile extreme până la peste 35 metri.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/
Pentru informații suplimentare despre brațele extensibile accesează https://ozoncompany.ro/categorie/utilaje-intretinere-pe-uscat/brate-tractor-articulate-si-extensibile/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.