Waterking și Damen au luat pompa de dragare foarte în serios, cu o abordare aparte

Waterking și Damen au luat pompa de dragare foarte în serios, cu o abordare aparte

Waterking cooperează cu unul dintre cei mai mari producători de echipamente de dragare din lume, Damen, pentru a oferi o soluție polivalentă, adaptată oricărui mediu de lucru. Datorită acestei cooperări unice, Waterking poate propune utilaje adaptabile, excavatoare amfibii dotate cu cele mai bune pompe de dragare și piese de schimb din lume. Pompele de dragare dezvoltate de Damen sunt cunoscute pentru eficiența mare, pentru rezistența la uzură și, grație experienței de mulți ani în domeniu, pentru fiabilitatea în condiții dure de exploatare.

 

Excavatoarele Waterking sunt adevărate mașinării multifuncționale și pot fi echipate cu pompe de dragare. Modelele WK220, WK250, WK300, WK350 și WK400 pot draga astfel de jur-împrejur (o rază de operare de 360°) și pot avea anverguri de lucru de la 13 la 20 de metri. Sunt proiectate să funcționeze în teren variat, precum și în apă, ceea ce le face extrem de eficiente. Utilajele nu se scufundă și funcționează în orice fel de circumstanțe.

Pompa Damen, instalată în vârful brațului articulat, este acţionată direct de la un powerpack, ceea ce îi conferă un caracter unic. Powerpack-ul și pompa de dragare sunt controlabile din cabină și sunt detașabile, pachetul de alimentare fiind complet integrat pe utilaj.
Waterking oferă o gamă completă de pompe de dragare pentru sarcini grele. Pompele sunt alimentate direct de un motor hidraulic sau electric, montat într-o carcasă de protecție. Foarte important – pe pompa de dragare pot fi montate diferite capete, cum ar fi cap de tăiere, extractor cu jet de apă, unitate de aspirare/nivelare, șnec etc.

Când dragarea are loc în zone mlăștinoase cu vegetație, aceste excavatoare Waterking se pot folosi în tandem cu diversele accesorii pentru executarea tuturor lucrărilor: dragare, decolmatare, cosire, curățarea resturilor vegetale – totul cu același utilaj. Iar pentru pomparea materialului dragat, Waterking pune la dispoziție și produse conexe, precum furtunuri de dragare, conducte de presiune și flotoare.

Pompe de dragare Damen

Pompele de dragare sunt de diferite capacități: modelele DOP150, DOP200, DOP250 au mase cuprinse între 1,1 tone și 2,5 tone, iar puterea la ax variază de la 80 kW la 195 kW. Debitul de extracție variază în funcție de versiune și setări, de la 600 m3/oră la 1.250 m3/oră.
Există și pompe dragare mai mari – DOP350L și DOP450L – cu greutăți pentru unitatea de bază între 5,3 și 7,4 tone. Operează cu o putere maximă la ax de circa 360 kW, respectiv 400 kW, iar debitul lor e cuprins între 2.500 m3/oră și 4.000 m3/oră.
Dimensiunea sferică maximă la trecere este cuprinsă, în funcție de model, între 77 mm și 165 mm!

Te rugăm să ne contactezi pentru informații tehnice complete, actualizate.

Ozon Company reprezintă oficial în România compania Waterking BV, cu sediul și producția în Regatul Țărilor de Jos (Olanda). Pentru informații suplimentare despre produsele acestui experimentat brand, poți accesa pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/waterking/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.