Un nou aerator de la Linn: Minimax

Ozon Company • Aerator compact Linn Minimax

Un nou aerator de la Linn: Minimax

Minimax este un aerator compact plutitor, cu o aerare foarte eficientă, dar cu un consum scăzut de energie. Este versatil și se poate folosi în multe aplicații, de la iazuri decorative, de tip hobby, sau mici iazuri naturale, la cuști, bazine și heleșteie profesionale mici sau chiar medii, dacă se folosesc mai multe sau în combinație cu alte echipamente de aerare.

 

Utilitatea aeratoarelor este clară. Cresc nivelul de oxigen din apă, optimizând mediul de creștere al peștilor și încurajând o dezvoltare sănătoasă și o înmulțire corectă. Folosirea lor duce și la scăderea dioxidului de carbon din apă și, totodată, produce ondulații la suprafața apei, reducând sau chiar prevenind creșterea algelor (ondulațiile reduc radiația solară incidentă).
În iazurile naturale un aerator bun creează circulație suficientă pentru a preveni deficiențe de oxigen și îmbâcsirea apei. O apă sănătoasă înseamnă pești sănătoși.

 

Linn Aqua Technology este un producător german cu experiență de peste 90 de ani în echipamente și produse piscicole. Printre alte produse dedicate profesioniștilor, Linn propune aeratoare de diverse tipuri și dimensiuni, astfel încât să fie ușor de ales un model cu o capacitate potrivită locației, pentru evitarea unui consum de energie excesiv. Iar noul Minimax este un exemplu de aerator de concepție nouă, compact și foarte eficient.

Aeratorul Minimax are un design plăcut și o structură rezistentă, dar principalul său atu este construcția nouă. Motorul cu rotor umed a fost înlocuit cu unul cu rotor uscat, care economisește energie, iar geometria elicei a fost revizuită. Rezultatul este o mai mare circulație a apei, cu un consum de energie mai mic față de produsul pe care îl înlocuiește în gama Linn (Aqua-Mini).

De asemenea, puterea sa poate fi ajustată prin intermediul regulatorului de viteză inclus, astfel încât fluxul apei să fie adaptat dimensiunilor iazului și vitezei de circulație dorite.

 

Motorul este amplasat deasupra, într-o carcasă robustă din oțel inoxidabil. Sub nivelul apei, sita de protecție a elicei cu care acest aerator compact vine în standard are perforații de 6 mm, dar pentru pești mai mici sau bazine de incubație această sită poate fi ușor înlocuită cu alta cu perforații de 2 mm. Nu este nevoie de scule pentru înlocuirea sitei.

 

Linn recomandă acest aerator pentru bazine, iazuri, heleșteie de până la 50 de m2 și îl livrează cu un cablu de putere de 10 m lungime. Arată bine, are dimensiuni compacte de 38x38x39 cm și cântărește doar 5 kg, fiind ușor de transportat și manevrat.

 

Aerator compact Linn Minimax – informați tehnice:

Putere motor: 40 W;
Consum: 70 W;
Voltaj: 230 V;
Turație: 2.750 rpm;
Diametru jet: max. 1,1 m;
Înălțime jet: max. 0,25 m;
Adâncimea minimă a apei: 0,22 m;
Diametrul zonei active: 7 m;
Flux: max. 22 m3/h;
Dimensiuni: 38x38x39 cm;
Greutate: 5 kg;
Suprafață recomandată: max. 50 m2;

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul german Linn. Pentru a vedea gama de produse Linn, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/linn/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.