Treabă XL? Barcă cositoare XL. Conver C485-XL-F

Ozon Company • barca cositoare Conver C485-XL-F

Treabă XL? Barcă cositoare XL. Conver C485-XL-F

Primăvara parcă se tot joacă cu noi: ba cald și vreme bună, ba frig și furtună. Dar treburile… TREBUIE făcute, așa că o barcă cositoare Conver un pic mai mare ar putea fi soluția pentru sarcini executate mai repede.

 

Conver C485-XL-F este un model aproape identic cu C485-F. Caracteristicile sunt similare, cu excepția dimensiunilor, carena fiind mai mare: 4,45 metri lungime x 2,34 m lățime. Implicit, dimensiunile bărcii, cu tot cu elice și alte componente exterioare, ajung până la 5,90 metri x 2,40 metri. Manevrabilitatea rămâne foarte bună, însă stabilitatea e îmbunătățită, capacitatea de ridicare fiind la rândul ei superioară.

Coca este formată din doi pereți etanși, iar puntea se închide complet. Brațul tip F din față este montat astfel încât să permită o rază de lucru de aproximativ 330°. Este acționat hidraulic și permite atașarea mai multor tipuri de echipamente, ca și pe celelalte cositoare acvatice Conver. Se poate instala și un braț cositor suplimentar, pe lateral (cu prindere retrasă în carenă), dar dacă vrei detalii suplimentare despre barca cositoare C485, caracteristicile și accesoriile ei, poți citi articolul despre unul dintre exemplarele livrate în România, aici.

Greutatea crește un pic, ea putând varia între 2.800 și 3.350 kg, în funcție de echipamente, însă pescajul rămâne foarte redus – 40 cm – ideal pentru operare facilă pe ape puțin adânci sau aproape de maluri cu vegetație abundentă, mai ales că propulsia se bazează pe elice anti-înfășurare cu design elicoidal.

Culorile standard sunt portocaliu și gri, dar îți reamintim că orice utilaj Conver poate fi personalizat.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Conver. Pentru a vedea gama de produse Conver, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/conver/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.