Toaletarea și tăierea copacilor cu maximum de eficiență – foarfeca pentru copaci Herder

Foarfeca pentru copaci Herder

Toaletarea și tăierea copacilor cu maximum de eficiență – foarfeca pentru copaci Herder

Suntem într-o perioadă prielnică pentru toaletarea copacilor, fie ea estetică (pomi stradali sau ornamentali) sau productivă (pomi de livadă), iar Herder are accesorii potrivite pentru toate tipurile de lucrări de toaletare. Pentru crengi groase care trebuie îndepărtate sau chiar pentru tăierea completă a trunchiului există foarfeca pentru copaci.

Foarfeca pentru copaci Herder poate fi folosită pentru crengi subțiri, medii sau groase, pentru tufișuri sau chiar pentru copaci întregi. Foarfeca are două brațe de prindere foarte puternice, care se asigură că materialul tăiat este ținut ferm și poate fi coborât pe pământ într-un mod controlat.

Utilizarea materialelor de înaltă calitate în combinație cu construcția lagărelor și a lamelor brațelor garantează o durată lungă de viață. Designul lamelor și alegerea cilindrilor asigură, de asemenea, o tăietură curată, fără așchii. Fixarea lamelor și a cilindrilor permite lucrul rapid si eficient. Foarfeca pentru copaci Herder este echipată standard cu o furcă de colectare, pentru un control mai bun al materialului tăiat. Taie dintr-o singură mișcare, iar funcțiile speciale – precum cea de basculare – și optimizările făcute ca răspuns la nevoile profesioniștilor din domeniu o fac extrem de practică și foarte sigură în operare.

Vezi foarfeca pentru copaci la lucru în clipul de mai jos.

Herder propune trei versiuni, KS650, KS730 și KS860, cu dimensiuni și capacități de lucru diferite.
Pentru diferențe și specificații de bază, te rugăm să consulți tabelul de mai jos. Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Foarfeca pentru copaci Herder

Mai multe informații despre foarfeca pentru copaci de la Herder găsești în pagina produsului aici.
Ozon Company este reprezentant oficial în România al companiei olandeze Herder. Pentru alte produse Herder, vizitează https://ozoncompany.ro/categorie/herder/