Silențioasă. Ecologică. Eficientă. Cositoarea electrică Conver C485-E.

Silențioasă. Ecologică. Eficientă. Cositoarea electrică Conver C485-E.

Pentru cele mai multe branduri utilajele electrice reprezintă viitorul. În cazul Conver vorbim de prezent, primul astfel de utilaj de întreținere pe apă fiind deja produs în serie.

C485 era și până acum unul dintre cele mai importante produse ale companiei Conver, grație versatilității sale. Oferă un excelent raport calitate/preț și poate opera într-o mulțime de medii, fiind capabilă să taie și să curețe stuful, ierburile și rădăcinile emerse și submerse de pe malurile lacurilor, lacurilor de acumulare, bălților, iazurilor și canalelor navigabile și de irigații. Este un utilaj foarte bine vândut, care satisfăcea deja cele mai exigente criterii importante pentru profesioniștii domeniului.

C485-E este versiunea 100% electrică și vine cu încă o serie importantă de atuuri.

Este cel mai recent model din programul Conver. Este complet electrică și respectă pe deplin cele mai recente linii directoare privind emisiile. Reduce costurile de exploatare, nu poluează mediul și este extrem de silențioasă, mai adecvată muncii pe lacurile și canalele din mediul urban, dar și mult mai puțin deranjantă pentru păsări, animale, pești.

Barca are o lățime de 1,85 m și este adecvată pentru aproape toate instrumentele Conver. În plus, C485-E are o punte complet închisă și un suport de scule cu un sistem de schimbare rapidă în partea din față a navei, pentru anexarea diverselor scule.

Este echipată cu două motoare electrice, iar bateria reîncărcabilă durează până la 8 ore pe zi (6-8 ore, în funcție de versiune, dotări și de dificultatea operațiunilor). Toate funcțiile bărcii de cosit sunt acționate și antrenate electric proporțional.

Conver C485-E • cositoare electrica pentru mentenanta vegetatiei acvatice

Conver C485-E este un utilaj inaintea timpului său și un indiciu clar al direcției pe care s-a înscris Conver. Vor urma și alte utilaje sub semnul acelorași atuuri.

 

Pentru informații tehnice detaliate, oferte de preț și termene de livrare, nu ezita să contactezi Ozon Company – reprezentanță oficială a Conver B.V. în România.
Pentru a vedea alte utilaje produse de Conver, accesează linkul: https://ozoncompany.ro/categorie/conver/