Poți monta aproape oriunde o suflantă Votex pentru frunze și deșeuri ușoare

Ozon Company • Votex • suflanta pentru frunze, resturi vegetale si deseuri usoare

Poți monta aproape oriunde o suflantă Votex pentru frunze și deșeuri ușoare

Alei, trotuare, parcuri, peluze, curți, parcări și incinte industriale… toate pot fi curățate de frunze mai repede cu o suflantă Votex.

Covorul de frunze ruginii este foarte frumos… dar numai în pădure. Pe drumuri și alei prin sate și orașe, prin parcuri și prin curți frunzele căzute nu sunt tocmai ceea ce ne dorim să vedem. Ele contribuie la crearea unei suprafețe alunecoase, se descompun și contribuie la creșterea mizeriei, acoperă rigolele și înfundă canalele de scurgere cu consecințe importante pentru toți cei care folosesc infrastructura. Așa că e imperativă îndepărtarea sau mutarea lor în afara ariei utilizate de oameni și vehicule în timpul activităților zilnice.

Compania Votex este specializată în echipamente de întreținere, suflantele fiind produse importante în gamă. Produce suflante de diverse capacități, cu motoare sau fără, care pot fi atașate cu ușurință diverselor mijloace mobile.

O suflantă Votex poate fi instalată pe cărucioare speciale (cu două sau cu patru roți), pentru a fi trase sau împinse de operator, cu forța proprie. Totodată suflantele Votex pot fi montate pe minitractoare și tractoare compacte, dar și pe tractoare medii, unde se cuplează la arborele cardanic (PTO). Pot fi folosite ca echipament principal sau atașate unor echipamente folosite la alte lucrări de întreținere, pentru a facilita multiple operațiuni într-o singură trecere.

Ozon Company • Votex • suflanta pentru frunze, resturi vegetale si deseuri usoare

Suflantele cu motor pot fi montate și pe mașini de tuns cu propulsie proprie, de tip ride-on, ca în imaginea de mai jos. Sunt astfel folosite pentru gestionarea frunzelor sau, când e cazul, pentru gestionarea materialului vegetal cosit.

Ozon Company • Votex • suflanta pentru frunze, resturi vegetale si deseuri usoare

Votex produce suflante de diverse mărimi, cu structuri compacte și capacități de suflare foarte mari. Chiar și cea mai mică suflantă este de până la 5 ori mai puternică decât modelele care se cară în spinare (tip rucsac).

Mai multe lucruri despre suflantele mici – Votex B10 și B20 – poți citi aici: https://ozoncompany.ro/blog/articole/bate-vantul-frunzele-pregatim-suflantele/
Informații mai găsești și aici: https://ozoncompany.ro/blog/noutati/curatenie-cu-suflantele-votex/
Nu ezita să ne soliciți informații suplimentare despre posibilitățile de instalare și caracteristicile tehnice ale suflantelor Votex pentru frunze, resturi vegetale și deșeuri ușoare.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Votex. Pentru a vedea gama de produse Votex, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/votex/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.