Mix & Match for the perfect job! Herder & Votex

Suflanta Votex B20H si un brat articulat Herder Cavalier cu cutit pentru vegetatie lucreaza in tandem

Mix & Match for the perfect job! Herder & Votex

Uneori, ca să faci treaba perfect, e nevoie să combini echipamente de la producători diferiți. Iată un exemplu excelent: o suflantă Votex atașată pe o componentă posterioară a unui braț articulat Cavalier produs de Herder.

Desigur, brațul în sine are la rândul lui în capăt o cositoare de vârfuri pentru gard viu și copaci, produsă tot de Herder. Și toate sunt purtate (și antrenate) de un tractor.
Cu ce contribuie fiecare?
• Tractorul asigură mobilitatea și capacitatea de a efectua lucrări urban sau extraurban, pe suprafețe carosate sau în teren.
• Brațul articulat Herder Cavalier asigură accesibilitatea și flexibilitatea, lucrările putând fi efectuate în apropierea sau la distanță (până la 6,6 metri în versiunea standard), în unghiuri diferite, în funcție de situația întâlnită. Asigură și versatilitatea, pe el putându-se anexa diverse echipamente pentru lucrări variate de toaletare, cosire, tăiere, pompare etc.
• Cositoarea de vârfuri Herder retează vârfurile rapid și uniform.
• Suflanta Votex a fost atașată în partea din spate pentru ca materialul vegetal retezat să nu rămână pe suprafața carosată. Acesta este suflat către baza gardului viu, iar trotuarul pavat rămâne astfel curat după ce lucrarea de toaletare se încheie. Suflanta antrenată hidraulic este puternică și poate fi direcționată circular, astfel încât orice ungher să poată fi curățat.

Pentru detalii despre brațul Herder Cavalier, accesează pagina dedicată aici.
Pentru detalii despre cositoarea de vârfuri Herder, acceseaza pagina dedicată aici.
Paginile de produs dedicate suflantelor Votex sunt în curs de actualizare, însă despre modelul B20 poți afla mai multe informații dintr-un articol, aici.

Nu ezita să ne contactezi pentru informații și prețuri actualizate. Ozon Company reprezintă oficial în România mărcile olandeze Herder și Votex.