Mică, dar ridică! În fine… împinge, că acum vorbim de o barcă împingător Conver C485-D

Ozon Company • Conver C485-D Pushboat

Mică, dar ridică! În fine… împinge, că acum vorbim de o barcă împingător Conver C485-D

Când vorbim de lucrările pe apă, ne gândim în primul rând la lucrările de întreținere: cosire, curățare, dragare, decolmatare, împingere de aluviuni, amenajarea digurilor și malurilor etc. Totuși o componentă importantă este și transportul, fie ca o componentă a lucrărilor mai sus menționate, fie independent, vizate fiind deșeurile, gunoaiele, dar și echipamente, materiale sau chiar mărfuri.

 

Pentru transportul pe râuri, canale și lacuri (inclusiv cele urbane), Conver oferă barja C84 – o barjă compactă, dar cu capacitate mare de transport, cu pescaj mic, foarte practică și adaptabilă la nevoile utilizatorului. Barja poate fi echipată opțional cu o unitate de navigație (cu propulsor), dar poate fi folosită și ca atare, împinsă de o ambarcațiune împingătoare cum este C-485 D.

Dezvoltată pe baza unei platforme extrem de versatile, extensiv testată și îmbunătățită de olandezi, barca Conver C485-D este un împingător foarte robust și stabil, ideal pentru a împinge barjele Conver, dar nu numai. Se descurcă cu orice barjă deja disponibilă, cu șlepuri de diverse dimensiuni și capacități.

Coca este construită din oțel de 4 mm, prova și colțurile carenei fiind întărite, oțelul ajungând la 10 mm. Totodată carena este prevăzută cu benzi de uzură armate integrate, iar compartimentul operatorului este separat de compartimentul motorului printr-un perete etanș.

C485-D este echipată cu două cabluri de oțel și cilindri de tensionare pentru a conecta barjele. Are un motor fiabil și dimensiuni compacte, fiind foarte ușor manevrabilă pe spații mici. Un mare avantaj pentru operarea pe aproape orice suprafață navigabilă este și pescajul redus, de 40 cm. Cabina oferă o vedere excelentă jur-împrejur și comenzi bine dispuse, durabile.

 

Conver C485-D Pushboat • Specificații

Dimensiuni (L x l x h): 4,80 x 1,55 x 0,95 m;
Material: oțel de ultra-înaltă rezistență de 4 mm;
Pescaj: aproximativ 0,4 m;
Motor: diesel, răcit cu apă, 3 cilindri, 37 CP;
Clasa de emisie: conform cerințelor regionale;
Consum de combustibil: 4 – 5,5 litri pe oră;
Instalație electrică: 12 V;
Propulsie: melc hidraulic anti-înfășurare, de 400 mm;
Direcție: servo, cu un unghi de virare de 2×50°;
Instalație hidraulică: 1 x pompă cu senzor de sarcină și 1 x pompă angrenare cu supape (semi-)proporționale;
Rezervor combustibil: 50 l;
Rezervor hidraulic: 95 l, cu aspirație și filtru retur; răcire integrată cu ulei;
Ulei hidraulic: Univis N46;
Viteză maximă de navigare: 7 km/h;

Ozon Company este reprezentant oficial al mărcii Conver, Olanda.
Nu ezita să ne contactezi pentru informații suplimentare referitoare la Conver C485-D Pushboat.
Poți vedea mai multe echipamente Conver pentru întreținere pe apă accesând linkul: https://ozoncompany.ro/categorie-utilaje-si-echipamente-intretinere-pe-apa/