Mergi oriunde și aspiri orice, cu un aspirator tractabil de la Votex

Ozon Company • aspirator tractabil Votex 525M

Mergi oriunde și aspiri orice, cu un aspirator tractabil de la Votex

Cu toții știm că expresia faimoasă e „Winter is coming”. Dar până una-alta toamna bate la ușă și parcă n-ar fi rău să fim pregătiți. Așa că prezentăm pe scurt unitățile mobile de aspirare – aspirator tractabil Votex 525M și aspirator tractabil Votex 546M.

 

Marele avantaj pe care-l are o unitate mobilă de aspirare? E montată pe o remorcă ușoară și o poți duce oriunde ai nevoie, folosind un autoturism, o autoutilitară, un camion sau un tractor mic. Unde ai putea avea nevoie de așa ceva? Ne uităm la cumpărătorii frecvenți, care sunt administrațiile grădinilor și parcurilor publice, ale terenurilor de sport și complexelor recreaționale, proprietarii terenurilor de golf sau ai unor domenii mai întinse de teren, precum și primăriile unor localități mici sau administrații regionale.

Astfel de unități se folosesc și în mod regulat – pentru mentenanță de rutină, dar și atunci când intervine o urgență, în urma unei furtuni sau în urma unui eveniment care a generat o cantitate mai mare de deșeuri ușoare (hărtii, pungi, paie, resturi alimentare etc.). Toamna, după cum probabil e de așteptat, căderea frunzelor cere capacitate mare de intervenție, așa că un aspirator tractabil poate fi extraordinar de practic.

 

Aspirator tractabil 525M

Se folosește de un motor Honda GX620, pe benzină, în patru timpi, care dezvoltă 13 CP. Nivelul de zgomot maxim este de 91,2 dB(A), întregul ansamblu fiind realizat din materiale durabile, capabile să reziste stresului de rutină și deplasărilor, chiar dacă sunt foarte frecvente.
Tubul de aspirare are capacitate mare și este flexibil, iar evacuarea este rotativă, astfel încât să poți încărca deșeurile aspirate într-un container, într-o benă sau remorcă sau, în cazul frunzelor, poate doar să le îndepărtezi de pe o alee, pe marginea ei, peste un gard sau șanț.
Întregul ansamblu cântărește 310 kg și are dimensiunile 140x180x190 cm.

 

Aspirator tractabil 546M

Beneficiază de un motor mai puternic, de data asta în doi timpi, Honda GX620 – 20 CP. Este doar puțin mai zgomotos (91,8 dB(A)), dar mai eficient în aspirarea ierbii, frunzelor sau deșeurilor mici prin intermediul furtunului de aspirare de 5 metri lungime. Evacuarea este de asemenea rotativă, ca și în cazul modelului 525M.
Întregul ansamblu cântărește 420 kg și are dimensiunile 140x180x210 cm.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Votex. Pentru a vedea gama de produse Votex, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/votex/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.