Mentenanță și ecologizare pe canalul Bega – Timișoara

Mentenanță și ecologizare pe canalul Bega – Timișoara

Iată o dragă multifuncțională Conver C91 la lucru pe canalul Bega, Timișoara.

Conver C91 (pagina produsului aici) este un utilaj extrem de versatil necesar mentenanței cursurilor de apă interioare. Draga multifuncțională este adecvată operațiunilor de dragare, decolmatare, întreținere și toaletare a vegetației de pe maluri și diguri, ecologizarea cursurilor sau stabilizarea malurilor. Este dotată cu un braț frontal de tip excavator, alcătuit din două segmente și dotat cu o cuplă rapidă. Brațului i se pot atașa multe tipuri de echipamente specializate în diferite operațiuni și permite manipularea și lucrul cu volume și greutăți mari.
Echipamentele atașabile sunt acționate hidraulic din cabina de comandă, o parte dintre acestea fiind vizibile și în clipul nostru.

Echipamente atașabile dsponibile pentru draga Conver C91:

• Pompă decolmatare absorbant-refulantă;
• Cupă dragare;
• Cupă graifăr;
• Cupă cositoare;
• Tocător vegetație;
• Cupă perforată;
• Cuțit circular;
• Cuțit tăietor;

Draga multifuncțională Conver C91 este caracterizată de un pescaj mic, care îi permite să pătrundă și să lucreze în ape cu adâncime redusă – râuri, canale de irigații, canale de aducțiune, lacuri sau iazuri. Este echipată cu un motor puternic și este foarte manevrabilă în spații mici, datorită dotării cu dublă elice ce permite girația într-un unghi mare. De asemenea, are în dotare și picioare stabilizatoare extensibile.
Oferă condiții foarte bune de lucru pentru operator și asistentul său (dacă este nevoie) într-o cabină modernă și spațioasă, dotată cu aer condiționat și comenzi dispuse corect.

Dragă multifuncțională Conver C91 la lucru pe canalul Bega, Timișoara

O dragă multifuncțională Conver C91 a fost livrată către Administrația Națională Apele Române, filiala Administrația Bazinală de Apă Banat, în anul 2019, în cadrul proiectului de reamenajare și refacere a infrastructurii în vederea redării navigației pe Canalul Bega.

 


Alături de draga Conver C91, Ozon Company propune și o altă dragă multifuncțională – Conver C97, dar și alte echipamente pentru dragare, decolmatare și întreținerea vegetației. Poți vedea aici utilaje pentru întreținere pe apă, iar aici utilaje operabile de pe uscat, dar pretabile și pentru operațiuni pe malurile cursurilor de apă.