La Conver totul este sub control

Ozon Company • Conver - utilaje pentru intretinere pe apa

La Conver totul este sub control

Pliantele, comunicatele și clipurile de prezentare sună bine aproape întotdeauna, indiferent de la ce companie vin. Profesioniștii știu însă că deseori sunt diferențe uriașe între promisiune și realitate. Iar dacă vrei eficiență, flexibilitate și durabilitate în condiții de exploatare serioasă, trebuie să eviți compromisurile și să te îndrepți către un producător cu reputație excelentă, către un brand care livrează continuu produse a căror calitate se vede și în cele mai mici detalii.

La Conver nimic nu este tratat superficial, niciun detaliu nu este lăsat să fie firav doar de dragul unei economii de costuri. Sigur, asta înseamnă un proces de dezvoltare și testare mai complex, înseamnă în final și prețuri un pic mai mari, dar Conver și-a construit un nume pe soliditate, pe eficacitatea utilajelor și pe valoarea extraodinară pe care o oferă din 1947 încoace.

Iată un detaliu Conver: o consolă de control – solidă, ergonomică, practică.

Cele mai importante funcții sunt acționate de la panoul de comandă, care este integrat în cotiera scaunelor cu reglare multiplă. Panoul și consola sunt cât se poate de solide – făcute din oțel și concepute să reziste multor ani de exploatare regulată, fără menajamente.
În plus, începând cu 2015, toate utilajele pentru întreținere pe apă produse de Conver sunt echipate cu control electric proporțional, operațiile servo-controlate fiind înlocuite definitiv. Această schimbare, precum și ajustările de ergonomie făcute constant de Conver în funcție de feedbackul primit de la utilizatori au dus către o serie importantă de avantaje care se simt în fiecare moment de lucru:

– Ușurința în utilizare a fost mult îmbunătățită, toate comenzile fiind la îndemână;
– Echipamentele pot fi controlate cu precizie mare;
– Cotiera este proiectată ergonomic, confortul lucrătorului fiind important pentru eficiența lui pe durata întregii zile de lucru;
– Operarea este mai sigură, deoarece există mai puține butoane care pot fi acționate accidental;
– Operatorul are mai mult spațiu;
– Ambele cotiere pot fi ridicate, permițând operatorului să iasă pe ambele părți;

Desigur, consolele pot diferi ușor în funcție de utilaj, dar toate butoanele, comutatoarele și joystick-urile au fost testate pentru rezistență la utilizare și la mediul umed în care vor fi folosite – inclusiv în condiții de precipitații abundente.

Tags: