Începând cu 2023, Ozon Company importă în România extraordinarele excavatoare amfibii Waterking

Ozon Company • Waterking • utilaje și echipamente pentru dragare și decolmatare

Începând cu 2023, Ozon Company importă în România extraordinarele excavatoare amfibii Waterking

Știm că, până la urmă, e doar încă un contract comercial alături de altele. Și vorbim de utilaje și echipamente de dragare și întreținere destinate a fi pline de nămol tot timpul, nu de mașini sclipitoare sau cine știe ce tehnologie la limita explorării științifice. Dar noi suntem mândri de echipamentele pe care le importăm și le recomandăm clienților pentru că sunt printre cele mai bune și mai eficiente din lume în domeniul lor. Iar acum ne bucurăm că am adăugat în oferta noastră aceste excavatoare amfibii marca Waterking, extraordinar de bine făcute și de eficiente, cu siguranță genul de utilaj pe care vrei să îl folosești atunci când ai o lucrare dificilă. Fără fiță și glamour, doar eficiență maximă și, la sfârșit, o treabă bine făcută.

 

Waterking B.V. este o companie tânără, dacă avem în vedere că primul utilaj marca Waterking a fost produs în 2006. Totuși asta nu i-a oprit pe olandezi să inoveze și propună soluții care i-au adus rapid în atenția tuturor profesioniștilor din domeniu. Waterking este astăzi un jucător global, oferta lor de excavatoare amfibii acoperind toată gama de dimensiuni și capacități.

Waterking s-a impus prin soluții moderne, inovații care au sporit eficiența de lucru și fiabilitatea în cele mai dificile condiții de lucru. A creat un excavator amfibiu cu mai multă libertate de mișcare și capacitate de lucru mai mare. Practic a stabilit punctul de referință pentru următoarea generație de mașini amfibii și continuă să împingă limitele pentru că, dincolo de producție, compania are o divizie care execută lucrări în sine, testând în teren și exploatând utilajele în condiții grele, peste tot în lume. Asta le permite să găsească mereu soluții noi de care beneficiază ulterior toți profesioniștii care folosesc excavatoare amfibii și alte utilaje și echipamente Waterking pentru dragare, decolmatare și lucrări de întreținere în terenuri cu portanță redusă.

 

Toată gama de excavatoare amfibii

Plasate în centrul strategiei de dezvoltare Waterking, excavatoarele amfibii au mase totale cuprinse între 4 și 50 de tone, dar în toate cazurile trenul de rulare este proiectat pentru a avea tracțiune foarte bună, flotabilitate maximă și presiune scăzută la sol.
Apăsarea redusă înseamnă că suprafața va suferi daune limitate, iar instalarea centrală a excavatorului pe trenul de rulare asigură o rază de lucru de 360° pe uscat sau în apă. Traversează foarte ușor mlaștini, canale, șanțuri, lacuri și alte căi navigabile, utilajele începând să plutească când operațiunile au loc în ape mai adânci de 1 până la 1,8 metri (în funcție de model).

Adițional, excavatoarele amfibii pot fi echipate cu pontoane suplimentare pentru mai multă stabilitate și flotabilitate, făcându-le operabile chiar și în ape de 4-6 metri adâncime. Echipamente și accesorii specializate completează oferta pentru a le face capabile să execute mai multe tipuri de operațiuni.

Waterking produce utilajele și echipamentele în Regatul Țărilor de Jos (Olanda), oferind și multe soluții personalizate. Toate excavatoarele amfibii și celelalte utilaje Waterking se caracterizează printr-o durată de viață extraodinară, fiabilitate și eficiență ieșite din comun. Desigur, sunt produse în conformitate cu Directiva privind mașinăriile (2006/42/CE) și îndeplinesc standardele corespunzătoare de emisii.

Suntem mândri că putem oferi clienților noștri în condiții optime toate produsele Waterking, cu expertiză, servicii post-vânzare, garanție și  suport la cel mai ridicat nivel. Te rugăm să ne contactezi pentru orice informații referitoare la produsele standard sau la soluții personalizate.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Waterking. Pentru a vedea gama de produse Waterking, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/waterking/

 

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.