O „bestie” de freză forestieră – Herder SC-800H

O „bestie” de freză forestieră – Herder SC-800H

Uneori te poți descurca și cu utilaje mai mici, dar, atunci când ai de măcinat multe cioturi și rădăcini într-un timp scurt, nu poți face rabat la putere. Freza forestieră Herder SC-800H permite și lucrul la distanță, un avantaj extraordinar pentru cei care gestionează vegetația de pe marginile drumurilor.

 

Ai destule opțiuni la Herder atunci când cauti o freza forestieră / distrugător de buturugi / distrugator de cioturi. Poți alege între diverse tipuri, fie atașamente pentru escavatoare, fie utilaje pentru tractoare sau chiar freze autopropulsate. Când trebuie însă să combini putere de lucru, capacitate mare de măcinare și alonjă, trebuie să te duci către freza forestieră Herder SC-800H.

Tehnologie este familiară – cea pe care profesioniștii o apreciază de mulți ani la utilajele Herder pentru eliminarea cioturilor. Însă în cazul modelului SC-800H vorbim de mărirea semnificativă a puterii care este transferată roții de tăiere și, practic, un timp de lucru mai scurt, important în special atunci când avem de-a face cu cioturi și buturugi mari sau cu un număr mare de lucrări care trebuie executate în termen scurt.

Freza forestieră Herder SC-800H este echipată cu motoare și pompe hidraulice de mare capacitate. Această alegere cu acționare hidraulico-mecanică, dă libertate maximă de mișcare a roții de tăiere, fără constrângeri mecanice. Are o lățime mare de lucru și profunzime sub nivelul solului, dar și puține componente consumabile, fiind gândită pentru exploatare îndelungată, fără menajamente.
Trebuie menționat și panoul de comandă mobil, care permite controlul brațului și frezei din orice poziție, operatorul putând astfel să aibă o vizibilitate foarte bună a zonei de lucru – fie din cabina tractorului, fie din afară.

Construcția bine gândită a brațului oferă o rază largă de acoperire, care face extrem de facilă operarea în diverse medii, inclusiv peste obstacole cum ar fi garduri, bariere de protecție, balustrade, garduri vii sau alte elemente de separare sau ornamentale. Timpul de lucru poate scădea foarte mult, în multe cazuri nemaifiind nevoie de căutarea unei soluții de acces.

Utilajul este extrem de apreciat de cei care au în întreținere vegetație de pe marginile drumurilor intra și extravilane, grație combinației de avantaje cu durabilitatea recunoscută a produselor Herder. Iar pentru nevoi speciale Herder propune și un model puțin superior din perspectiva puterii, SC-900H.

Diverse accesorii și opțiuni de personalizare sunt, desigur, disponibile.

 

Freza forestieră Herder SC-800H

Antrenare: PTO
Acționarea pompei hidraulice: cupla de putere a tractorului
Dispozitiv de ridicare: categoria II și III
Putere necesară: 175 – 220 CP

Freza forestieră Herder SC-900H

Antrenare: PTO
Acționarea pompei hidraulice: cupla de putere a tractorului
Dispozitiv de ridicare: categoria II și III
Putere necesară: cca 270 CP

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/
Pagina produsului Herder SC-800H: https://ozoncompany.ro/herder/distrugator-buturugi-si-radacini-herder-fermex-sc-800h/
Pagina produsului Herder SC-900H: https://ozoncompany.ro/herder/distrugator-buturugi-si-radacini-herder-fermex-sc-900h/

 

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.