Focus pe eficiență: cositoarea Votex Jumbo Frontline

Focus pe eficiență: cositoarea Votex Jumbo Frontline

Cositoarea Jumbo Frontline este o cositoare laterală concepută pentru amplasament frontal. Șasiul special dezvoltat permite instalarea foarte aproape de vehicul, contribuind astfel la creșterea manevrabilității și adaptabilități la diversele zone ce urmează a fi cosite. Este excelentă pentru terenuri sau drumuri cu variații de înălțime și dese obstacole ce trebuie ocolite.

În principiu are caracteristici similare cu Votex Jumbo, dar are un cadru redus și se poate monta numai în fața tractorului. Sistemul de ajustare și protecția împotriva accidentelor sunt integrate în același cadru, fapt care a a avut ca rezultat o cositoare compactă și foarte stabilă – aspecte practice foarte apreciate de specialiști.

Câteva dintre avantajele Jumbo Frontline:
• operare ușoară;
• vizibilitate foarte bună a operațiunilor de cosire;
• anvergură bună de lucru, dar instalare apropiată de vehicul;
• culisare hidraulică pentru ajustare pe 42 cm;
• cadru redus care include sistemul de protecție și mecanismul hidraulic de extensie/culisare;
• protecție împotriva accidentelor în față și în spate;
• cosire eficientă;
• alte accesorii disponibile;

Sunt patru versiuni disponibile: 120, 150, 190, 230. În funcție de versiune, puterea preluată necesară antrenării este de minimum 40 CP, 55 CP, 68 CP, respectiv 82 CP, iar lățimea suprafeței de cosire este de 109 cm, 145 cm, 181 cm, respectiv 217 cm. Masa totală variază între 945 și 1125 kg, iar lățimea  de transport este de 222 cm.

Accesorii suplimentare disponibile

Tocătorul Votex Jumbo Frontline poate fi dotat cu un echipament de absorbție prin tubulatură a materialelor cosite sau cu bandă colectoare pentru iarbă. Totodată, cositoarea mai poate fi echipată și cu un cuțit special pentru o mărunțire suplimentară a vegetației tăiate.

Faptul că sistemul hidraulic poate urmării denivelările terenului o transformă într-o unealtă extrem de practică.

 

 

Echipamentele Votex sunt importate și distribuite în România de către Ozon Company SRL.

Pentru mai multe detalii despre cositoarele Votex, poți accesa linkul: https://ozoncompany.ro/categorie-atasamente-tractor-excavator/
Pentru mai multe imagini, filme și informații despre Votex Jumbo Frontline, poți accesa linkul: https://ozoncompany.ro/votex/cositoare-laterala-votex-jumbo-frontline/