Faci mai multe cu Herder

Faci mai multe cu Herder

Un braț Herder cu coș pentru cosit, montat și pus la treabă pe un miniexcavator. După ce vezi clipul, nu rămân chiar multe de spus.

„Curățenie” cât ai clipi… dacă ai scula potrivită 🙂

Poți folosi un prelungitor pentru brațul excavatorului (pentru a-i mări aria de lucru), sau poți înlocui complet brațul excavatorului cu unul conceput și produs special de Herder pentru lucrări de întreținere pe lângă diguri și canale. Ai la dispoziție soluții standard, dar și alternative personalizate, în funcție de utilajele pe care le ai deja.

În principal sunt vizate excavatoarele mici și medii (5-9-12 tone), însă există soluții special ranforsate și pentru excavatoarele mai mari de 12 tone, și chiar și pentru utilaje speciale de tipul Mecalac sau Gallmac.

Pentru informații suplimentare și date tehnice, nu ezita să contactezi Ozon Company.

Mai multe atașamente specializate pentru întreținere pe diguri și canale poți vedea aici: https://ozoncompany.ro/categorie/utilaje-intretinere-pe-uscat/atasamente-intretinere-diguri-si-canale/
Diverse categorii de echipamente produse de olandezii de la Herder găsești aici: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/