Echipamentul tău capătă noi valențe cu o extensie braț excavator de la Herder

Extensie brat excavator Herder

Echipamentul tău capătă noi valențe cu o extensie braț excavator de la Herder

Deseori ai deja un echipament bun, însă nu este foarte potrivit pentru toate situațiile și activitățile. De exemplu, un excavator se poate achita cu brio de sarcina cosirii vegetației din șanțuri și canale… dacâ îl echipezi cu o extensie braț excavator, pe care cuplezi o cupă cositoare Herder.

 

Herder are mare experiență în domeniu și, deși propune propriile utilaje și brațe articulate extensibile pentru tractoare, se întâlnește des și cu situația în care un excavator (sau un braț mai vechi) ar avea nevoie de un plus de anvergură pentru a putea opera în siguranță și eficient de pe malul șanțurilor și canalelor. Pentru aceste situații Herder propune prelungitoare solide, capabile să lucreze în cele mai dure condiții.

Există extensie braț excavator standard – potrivite pentru excavatoare de până la 12 tone. Și există extensie braț excavator ranforsată – pentru excavatoare mai mari de 12 tone. Piesa de prelungire este livrată standard cu un suport de cupă cu două poziții: descărcare pe partea excavatorului sau descărcare pe cealaltă parte.

Totodată, alături de aceste prelungitoare de diferite lungimi, există și opțiunea înlocuirii integrale a brațului vechi cu unul nou de la Herder – o variantă practică în special pentru excavatoarele de talie medie (5-9 tone). Herder are soluții și pentru excavatoarele speciale (cum ar fi cele Mecalac sau Gallmac), și poate dezvolta împreună cu clienții și soluții complet personalizate, fie pentru adaptarea la un utilaj deja existent, fie pentru optimizarea unui anumit tip de operațiune sau teren.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.