Design nou pentru Herder începând cu 2023

Design nou pentru Herder începând cu 2023

Galbenul Herder primește niște accente negre suplimentare.

 

S-ar putea spune: ”Nu contează cum arată un utilaj, important e să-și facă treaba”. Totuși pentru cei care lucrează cu utilajul… contează. Până la urmă e greu să nu fii mândru un pic, atunci când faci o treabă bună, iar oamenii care lucrează cu Herder au numai cuvinte de laudă.

Pentru mulți profesioniști Herder a devenit un partener de încredere cu decenii în urmă. Iar acum, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înființarea companiei, olandezii au hotărât să modifice un pic estetica. Nuanța de galben tipică pentru Herder rămâne neschimbată, însă au fost introduse o serie de elemente de culoarea antracitului, care o pun mai bine în evidență.

Acest design a mai fost folosit de Herder cu ocazia unor ediții aniversare, dar de data asta combinația coloristică va deveni permanentă, fiind adoptată de toate utilajele și echipamentele începând cu luna ianuarie, 2023.

Vom găsi antracit pe rezervor, pe componente ale brațului articulat, pe unele elemente ale echipamentelor de lucru interschimbabile. Nu sunt schimbări majore, dar suficiente pentru o îmbunătățire vizuală. Contrast, vizibilitate, culori care spun „gata de orice”. Dincolo de asta… aceleași utilaje solide și versatile pe care Herder și-a construit renumele din 1947 încoace.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

 

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.