Sarcini grele făcute ușor cu un cuțit Herder pentru gard viu

Sarcini grele făcute ușor cu un cuțit Herder pentru gard viu

Herder produce o gamă largă de echipamente pentru toaletarea vegetației, unele dintre ele chiar foarte specializate pentru sarcini precise, cum sunt, spre exemplu, cele special concepute pentru zonele cu stâlpi și balustrade de protecție de pe autostrăzi și drumuri naționale. Altele sunt ușor adaptabile la diverse medii de lucru, cum este și cuțitul pentru gard viu, în versiunea sa de sarcini grele.

Cuțitul pentru vegetație lemnoasă este un echipament atașabil care se poate cupla pe unul dintre brațele articulate Herder (Cavalier, Grenadier, Musketier) și poate fi folosit pentru gard viu de talie medie și mare sau pentru copaci. Este solid și are în spate decenii de practică și optimizare, descurcându-se și cu crengi mai groase (până la 100 mm), fără să producă așchii lemnoase.

Permite treceri rapide și eficiente, lucru care îl face foarte practic și în lucrările sezoniere de curățare și toaletare din parcuri sau pe marginea drumurilor, dar și atunci când e nevoie de o lucrare de siguranță, cu ritm mai alert – cazul asigurării unei căi „curate” în fața unui transport cu gabarit depășit, de exemplu.

Cuțitul este echipat cu sitemul de schimbare rapidă și are cap pivotant hidraulic, putând fi folosit atât pe orizontală, cât și pe verticală.
Poate fi comandat în diverse dimensiuni, cu lățime de lucru de 135 cm, 180 cm, 220 cm sau 260 cm, având greutăți de 250 kg, 290 kg, 310 kg, respectiv 350 kg. Hidraulic necesar: 40 litri/min; presiune hidraulică necesară: 150 bari; presiune hidraulică maximă: 200 bari (280 bari, pentru varianta mare, de 260 cm).

Poți accesa pagina produsului aici, dar nu ezita să ne contactezi pentru întrebări și detalii. Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder.
Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/