Cu o perie pentru buruieni Herder chiar cureți oriunde

Ozon Company • Herder • perie pentru buruieni

Cu o perie pentru buruieni Herder chiar cureți oriunde

Curățarea buruienilor în locuri greu accesibile se poate face ușor și corect numai dacă ai echipamentul adecvat. Herder a conceput o perie pentru buruieni tocmai pentru aceste sarcini.

Această perie pentru buruieni se atașează brațelor articulate Herder Cavalier sau Grenadier, însă la fel de bine se poate atașa altor brațe dedicate sau direct brațului unui excavator pe care deja îl ai la îndemână. Marele avantaj este că brațul permite poziționarea și folosirea periei în locuri care sunt greu sau imposibil de atins cu o perie manuală sau cu un utilaj autopropulsat clasic pentru curățare stradală sau buruieni.

Unde se dovedește extem de practică o perie pentru buruieni de la Herder?

 • pe lângă borduri;
 • pe lângă stâlpii semnelor de circulație;
 • pe lângă parapeții de siguranță și dincolo de ei (cu ajutorul brațului);
 • pe lângă garduri (din materiale de construcții sau vegetale) sau dincolo de acestea;
 • pe pereții înclinați de la baza podurilor și pasarelelor;
 • pe movilele de trafic (precum cele ridicate în centrul sensurilor giratorii);
 • pe elementele de pavaj segmentate (chiar și când nu sunt așezate la același nivel);
 • pe secțiunile de trecere dintre două tipuri de pavaj (cu sau fără diferență de nivel);
 • pe lângă elemente stradale volumetrice folosite pentru separarea fluxurilor de trafic sau pentru separarea benzilor pentru biciclete;
 • pe lângă orice elemente decorative pe străzi cu travic auto sau pietonale: fântâni, jardiniere, ghivece, bănci etc. (chiar și în cazul structurilor complicate sau etajate);
 • pe lângă și în interiorul insulelor de trafic;
 • de-a lungul canalelor de scurgere de pe marginile străzilor sau aleilor;

 

Cum funcționează o perie pentru buruieni de la Herder?

Această perie pentru buruieni Herder îndepărtează (rupe) mecanic buruienile de pe marginile drumurilor și din locurile greu accesibile. Peria este formată dintr-un cadru antrenat de un motor hidraulic și o perie fermă, cu mișcare rotativă. Are o fustă de protecție, care nu lasă masa vegetală să fie aruncată la mare distanță, și este echipata cu un cilindru reglabil montat pe cadru, pentru setarea periei la unghiul corect.

Prin intermediul unei conexiuni rapide marca Herder, o perie pentru buruieni poate fi conectată rapid la un braț articulat Herder sau la un braț de excavator. Prin natura ei fermă, dar flexibilă, peria este folositoare pe orice suprafețe și pe lângă orice fel de elemente stradale, inclusiv când vorbim de stâlpi, suporturi, diferențe de nivel etc.

Faptul că peria este dispusă în capătul unui braț articulat permite operatorului să o folosească și la distanță de vehicul, atât lângă borduri, dar și pe marginile trotuarelor (unde se face trecerea dintre suprafața asfaltată și masa vegetală), pe lângă parapeți sau dincolo de aceștia, inclusiv pe pereții înclinați sau fundațiile înalte din beton de la baza podurilor și pasarelelor.

Eficiență maximă – un atașament pentru excavator extrem de util

Herder a perfecționat această perie pentru buruieni timp de peste 15 ani,  dispozitivul dovedindu-se unul dintre cele mai apreciate de către cei care lucrează la întreținerea drumurilor și spațiilor verzi, urbane și extraurbane. Are o eficiența de lucru foarte bună, dar și flexibilitate, deoarece poate fi instalată pe brațul unui excavator hidraulic standard.

Funcționează și pe zonele obișnuite, accesibile, însă marele său avantaj este accesul la distanță – în zonele greu accesibile sau chiar imposibil de accesat pentru măturătoarele stradale obișnuite. Excelente și pentru curățare continuă (pe pavaje, pe marginile trotoarelor, de-a lungul canalelor de scurgere etc.), dar și pentru intervenții sporadice, strict unde trebuie eliminate buruieni: puțin lângă bordură, puțin lângă stâlp, câțiva metri la marginea trotuarelor, puțin pe parapetul înclinat etc.) – totul dintr-un vehicul care circulă cursiv pe drum sau alee, fără să fie nevoie de relocarea lui.

Doar un produs dintr-o gamă largă de atașamente practice

Trebuie să menționăm că brațele articulate extensibile Herder Cavalier și Grenadier pot fi montate pe tractoare, dar Herder produce și extensii pentru brațe de excavator, astfel încât distanța maximă de lucru să poată crește. Astfel se îmbunătățește accesul cu o perie pentru buruieni sau cu orice alt echipament atașabil produs de olandezi: cupe cositoare, cositoare, cuțite, fierăstraie, foarfece, unități extractoare, distrugătoare de buturugi etc., toate atașabile la rândul lor pe brațe Herder sau pe brațe de excavator.

Perie pentru buruieni – specificații generale

Lătime de lucru: 70 cm
Funcții necesare pe mașină: 1 funcție cu dublă acțiune
Hidraulic necesar: 60 l/min
Presiune hidraulică necesară: 150 bar
Presiune hidraulică maximă: 200 bar
Greutate: 125 kg

Contactați Ozon Company pentru informații complete actualizate și necesități de personalizare.

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul olandez Herder. Pentru a vedea gama de produse Herder, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/herder/

 

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.