Ce culoare aveți? Orice culoare doriți.

CONVER-Bartels_BV

Ce culoare aveți? Orice culoare doriți.

Henry Ford e faimos pentru mai multe replici picante, dar probabil că mai cunoscută este cea în care spunea că „un client poate avea o mașină vopsită în orice culoare dorește, atâta timp cât este neagră”. Ei bine, la Conver portocaliul e de bază (fiind culoarea oficială a mărcii) și astăzi așa ies vopsite utilajele pe poarta fabricii, standard. Se poate însă comanda orice culoare sau chiar combinații de culori care să se potrivească cu tematica coloristică a unei companii sau a unei regiuni sau municipalități.
Poate ar mai merita precizat și că vopsirea este tratată cu aceeași maximă rigurozitate caracteristică olandezilor de la Conver, factor care contribuie la deja legendara durabilitate apreciată de toți profesioniștii.

Adăugăm pentru exemplificare imagini cu două utilaje livrate recent, vopsite în culorile preferate de Bartels BV – negru și portocaliu, respectiv Harkboot.nl BV – albastru.

Poți vedea produse Conver pentru apă, pentru uscat sau amfibii accesând linkul: ozoncompany.ro/categorie/conver/
Atât pentru utilaje și echipamente standard, cât și pentru opțiuni tehnice și personalizări estetice, Ozon Company îți stă cu plăcere la dispoziție.

 

P.S.
Am început cu o referire la Henry Ford și ne-am gândit că merită un pic elaborată.
Sunt multiple sursele care menționează citatul de mai sus, dar să fi fost oare acest industriaș inovator atât de conservator în ceea ce privește culorile?
Da și nu. Se pare că avea o preferință personală pentru negru, însă înțelegea perfect opțiunile altora și, în cea mai mare parte din timp, Ford se bucura să le onoreze. Însă când s-a pus problema măririi la maximum a capacității de producție și a fost nevoie de creșterea vitezei de livrare pentru numeroșii clienți care stăteau la rând, Ford a mizat temporar doar pe culoarea neagră. De ce? Era mai ieftină, era mai puțin pretențioasă la vopsire și se usca mai repede. Îi permitea să crească productivitatea și să țină prețul mic – elemente cheie care au stat la baza creării liniei de producție în masă care l-a făcut faimos și bogat.

Tags:
, ,