Aerare fără priză, cu ajutorul LINN Solar Island

LINN Solar Island

Aerare fără priză, cu ajutorul LINN Solar Island

Solar Island a fost special dezvoltată de LINN pentru funcționarea non-stop, 24 de ore din 24, a aeratorului Vario Wheel sau a altor aeratoare de apă. Poate alimenta și pompe de apă mici sau alte echipamente.

Vorbim de un echipament robust, gândit pentru exploatare continuă, în orice condiții. Toate componentele Solar Island, precum modulul solar, electronica și bateriile, sunt integrate în carcasa sa de protecție din plastic și complet conectate. Tot ce trebuie să faci este să configurezi „insula solară” și să o îndrepți către soarele de la amiază.

Modulul solar monocristalin este fabricat în Germania și este montat sub un unghi de 20 de grade, iar bateriile AGM fără întreținere sunt amplasate sub modul, în interiorul echipamentului. Starea de încărcare este indicată de trei LED-uri, iar în partea din spate a unității, controler-ul de încărcare (MPPT) și siguranțele sunt amplasate într-o carcasă robustă – incluzând și priza pentru conectarea Vario Wheel sau a altei unități consumatoare. Poți citi datele furnizate de Solar Island (cum ar fi starea de încărcare a bateriei și funcționarea unității consumatoare) folosind o conexiune Bluetooth și o aplicație disponibilă gratuit.

În zilele toride de vară, atunci când apar majoritatea problemelor legate de oxigenarea apei, este posibil un consum constant de 50 de wați pe oră, non-stop, inclusiv în întuneric. Funcționează foarte bine în tandem cu aeratorul LINN Vario Wheel, a cărui putere de ieșire poate fi redusă în zilele înnorate, astfel încât să poți asigura funcționarea aeratorului non-stop, zi și noapte.

Dincolo de beneficiile asociate cu scăderea amprentei de carbon și protecția mediului înconjurător, Solar Island de la LINN poate reduce costurile cu electricitatea cu peste 100€ anual. În plus, este extraordinar să ai la îndemână o soluție rapidă și nepoluantă de aerare pentru situațiile în care rețeaua electrică dă rateuri.

Solar Island este livrată complet asamblată și gata de utilizare. Pentru protecție împotriva furtunii sau furtului, insula poate fi fixată cu două console din oțel inoxidabil. Două ancoraje de sol completează pachetul.

Câteva specificații tehnice:

Voltaj: 24 V DC;
Modul solar: 325 W;
Putere maximă consumator: 250 W;
Controller: MPPT, cu Bluetooth;
Acumulatori: 2x AGM, fiecare 12 V – 32A;
Dimensiuni: 167 x 110 x 44 cm;
Greutate: 60 kg.

LINN Solar Island
LINN Solar Island

Ozon Company reprezintă oficial în România producătorul german LINN. Pentru a vedea gama de produse LINN, poți vizita pagina dedicată: https://ozoncompany.ro/categorie/linn/

Importăm și comercializăm în România utilaje și echipamente pentru agricultură, acvacultură, piscicultură și întreținerea vegetației pe apă sau pe uscat (acostamente, taluzuri, diguri, canale, parcuri, alei etc.), disponibile pe ozoncompany.ro, precum și o gamă variată de sperietori și sisteme nonletale pentru îndepartarea păsărilor și animalelor sălbatice dăunătoare culturilor agricole, disponibile pe sperietori.ro.

Reprezentăm companii renumite pentru eficiență și fiabilitate. Ne adresăm atât utilizatorilor individuali și firmelor mici, cât și companiilor mari sau instituțiilor publice. Atuurile noastre sunt produsele de excepție, precum și seriozitatea cu care abordăm prezentarea, vânzarea și serviciile post-vânzare.